Mit csináljak, hogy segíthessek a ferjem problémájan?
Figyelt kérdés
8 eve meghalt az apukaja 50 evesen a karjaiban.. Júliusban az anyukaja 51 evesen rakban, ami 6 honap alatt elvitte. 2 novere van. Júliusban született anyukaja hala elott 2 nappal 2.kisfiunk..szoval nagyon rosszul jottek a dolgok, nen tudott felhotlenul örülni a gyereknek... Amikor anyukaja haldoklott. Osszetort borzasztoan. De az az ember aki nem beszél az erzeseirol, magaba folytja. Igen fe itt van 2 kisgyerek, es ugy erzem ha itthon van, csak ül es nez ki a fejebol, mindig szomoru, de akar agresszív is, gyerekekkel is.. Ha éppen rossz kedve van. Tudom h anyukaja miatt, neha kibukik belole mikor ezmiatt osszeveszunk. Mivel kb semmit nen lehet vele beszélni sablonos dolgokon kivul. Semmi házastársi kaocsolatunk nincs.. Teljesen elhidegult tolem. Nen tudok neki segiteni, nem fogad el semmit... Szerinte en bolond vagyok, ő a normalis, ha épp meg akarom kerni vmire.. Es kb könyörögni kell, mert annyira nem figyel. Minden nap bánatos, sztem depresszios is. Mondtam menjen el szakemberhez, ha velem nem hajlando semmirol beszelni, de kirohog vagy ordit hogy mondhatok ilyet. Segitsen valaki, mit lehet tenni? Felek egyszer olyat tesz amit nem gondol meg jól.
Illetve be is vallotta, hogy magaba is fogja folytani, nekem ehhez semmi közöm. Nem fog meg változni nekem... Es senki miatt. Csak a gyerekek miatt akar élni. Ha nem lennenek, nem akarna, ugy ertelmeztem. Tehat en neki egy nulla vagyok. Mondtam akkor menjen el, mert a gyerekek fogjak inni a levét, nekem is tonkre teszi a mindennapjaimat, nem elég, hogy ki vagyok merülve, de ra se szamithatok igazán. Masok elott teljesen megjatsza magat egyébként, ezt az énjét csak en látom. El se hinné senki. Nem is reklamozom.
2022. dec. 24. 21:19
2/35 anonim válasza:
Közöld vele, hogy hirtelen el kell menned és rakd rá a két gyereket, hogy foglalkozzon velük. Meglátod, hirtelen lesz oka kibillenni a nihilból!
Vagy találj ki valami más feladatot neki, el kell foglalni!!
2022. dec. 24. 21:20
3/35 anonim válasza:
Szerintem készülj fel arra, hogy egyedül kell felnevelned a gyerekeket, ha nem hajlandó semmit tenni, nem fordul szakemberhez, csak agresszív veled is meg a gyerekekkel is, akkor a gyerekek érdekében jobb, ha elválsz töle, mielött öket is tönkreteszi.
2022. dec. 24. 21:22
4/35 anonim válasza:
Én felpofoznám.
Lehet, aztán összeverekednénk, de legalább kiadnánk magunkból az elfojtott indulatokat, mert ez így nem állapot! Valamerre el kell dőlnie a dolognak.
Ha elmérgesedik a viszony és nem oldja meg egy kiadós balhé, akkor viszont el kell majd költöznöd haza, anyukádékhoz a két gyerekkel....
2022. dec. 24. 21:26
5/35 anonim válasza:
Pszichológus. De neked. Mert te szenvedsz. Miatta ugyan, de te nem vagy jól. A pszichológus megtanítja hogyan empatizálj.
2022. dec. 24. 21:32
6/35 anonim válasza:
Érthető a férjed fájdalma, DE az, hogy veled hogy bánik, a szeretetlensége az nem!
Én ürügynek érzem és valójában lehet, hogy már régen elhidegült tőled, csak most volt az utsó csepp a pohárban, most van mire fogni, van mivel magyarázni.
Pont most kellene a legjobban kapaszkodnia az élő szeretteibe, azokba, akik még itt vannak neki! Vajon miért nem teszi?
Én megkérdezném tőle!
2022. dec. 24. 21:33
7/35 Ypszilon1980 válasza:
Ez sajnos ilyen, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ilyenkor mindenki hibás őt magát kivéve, persze te vagy a bolond. Sajnos amíg ő nem megy el szakemberhez magától ,te semmit sem tudsz tenni. Sokszor ez úgy van, hogy egy ideig bírod, aztán ha már nem, akkor ennyi volt, elmész tőle, stb.
2022. dec. 24. 21:43
8/35 anonim válasza:
Van valami abban, amit a 6os mond. Nálunk az volt az ürügy, hogy a covid idején elvesztettem a munkám, és hogy ő nem fog egy ingyenélőt eltartani. Ezért lettem otthagyva a két gyerekkel. Utólag kiderült, hogy már egy ideje tervezte, hogy lelép, csak nem volt (még) kivel.
Ilyen esetben, mint a tiétek, tényleg a szeretteibe kellene, hogy kapaszkodjon lelkileg, mert ilyenkor mindenki keresi az okokat, hogy miért érdemes élnie.
2022. dec. 24. 21:51
9/35 anonim válasza:
Én otthagynám. Ha egyedül is menne két gyerek ellátása. Neked menne? Gondolom igen, ha el is küldted már. Csak épp nem ment...
2022. dec. 24. 21:51
10/35 anonim válasza:
"akar agresszív is, gyerekekkel is.. " Innentől mi a kérdés? Miért előbbvaló neked ő mint a gyerekeid?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!