Szeretném elindítani a "Fogadj örökbe egy tanárt" mozgalmat, hogy akinek sok a fizetése -pl Orbán úr, Rogán úr, Mészáros úr, stb- az örökbefogadhasson egy tanárt, és pénzzel segíthesse a kis "neveltjét".....lehetséges ez?
Akkor csináljuk azt, hogyha a tanároknak kicsit már jobban megy az örökbefogadóik miatt, akkor a tanárok fogadjanak örökbe postásokat 🤔
A CNC-sektől elnézést, rájuk nincs most ötletem 🙁
Az a baj kedves kérdező, hogy amúgy szerintem is jogos lenne a fizetésemelés a tanároknak...de az a körítés, amibe csomagolod, szerintem túlságosan provokatív, mondhatnám ballibernyák propaganda...
Tisztában vagy vele, hogy pl Gyurcsányt is írhattál volna Mészáros helyett... még jobban stimmelne is...
Persze, Gyurcsány úr is fogadhat nyugodtan örökbe, senkit sem akartam hátrányosan kezelni, sajnálom hogy ez jött le.
Soros úr is örökbefogadhatna, csak ő el lett üldözve és 20 milliárdért még ki is lett plakátolva az arca, hogy mindenki felismerje, ha az árnyékban visszalopakodna.
Megjegyzem talán sosem költött el bölcsebben 20 milliárdot az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!