Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretném elindítani a "Fogadj...

Szeretném elindítani a "Fogadj örökbe egy tanárt" mozgalmat, hogy akinek sok a fizetése -pl Orbán úr, Rogán úr, Mészáros úr, stb- az örökbefogadhasson egy tanárt, és pénzzel segíthesse a kis "neveltjét".....lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Áder úr havi nyugdíja 10 tanár fizetése, biztos szívesen örökbe fogadna őnis egyet.
2022. jún. 10. 09:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Miért a tanárokat? Miért nem a postásokat, vagy CNC-gépkezelőket?
2022. jún. 10. 09:25
 2/15 A kérdező kommentje:

Akkor csináljuk azt, hogyha a tanároknak kicsit már jobban megy az örökbefogadóik miatt, akkor a tanárok fogadjanak örökbe postásokat 🤔

A CNC-sektől elnézést, rájuk nincs most ötletem 🙁

2022. jún. 10. 09:28
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Én egy csinibini harmincas tanárnőt örökbe fogadnék, jelentkezés privátban!
2022. jún. 10. 09:37
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj kedves kérdező, hogy amúgy szerintem is jogos lenne a fizetésemelés a tanároknak...de az a körítés, amibe csomagolod, szerintem túlságosan provokatív, mondhatnám ballibernyák propaganda...

Tisztában vagy vele, hogy pl Gyurcsányt is írhattál volna Mészáros helyett... még jobban stimmelne is...

2022. jún. 10. 09:41
 5/15 A kérdező kommentje:

Persze, Gyurcsány úr is fogadhat nyugodtan örökbe, senkit sem akartam hátrányosan kezelni, sajnálom hogy ez jött le.

Soros úr is örökbefogadhatna, csak ő el lett üldözve és 20 milliárdért még ki is lett plakátolva az arca, hogy mindenki felismerje, ha az árnyékban visszalopakodna.

Megjegyzem talán sosem költött el bölcsebben 20 milliárdot az ország.

2022. jún. 10. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az állatkerttől átvett 5leteddel megtisztelted a pedagógusokat.
2022. jún. 10. 09:46
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
És olyat nem lehetne, hogy én fogadjak örökbe egy politikust? A pénzén nagyon szivesen gyámkodnék, a többit meg a kutyák megoldanák.
2022. jún. 10. 09:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontosabb neked a tanár, mint egy postás, vagy CNC-s?
2022. jún. 10. 09:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem csinálsz nőkkel is? "Fogaj örökbe egy nőt és pénzel segítsd a kis nevelted" tök jól hangzik
2022. jún. 10. 09:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, pl a szociális területen dolgozókat miért nem tartod olyan fontosnak, vagy a takarítónőket??
2022. jún. 10. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!