Hogyan tudnátok elképzelni most egy Orbán-MZP párbeszédet? Miket mondanának egymásnak
MZP: miniszterelnök úr, mi a terve a válságkezelésre?
Orbán: Boldog karácsonyt!
MZP:Potocskáné Körösi Anita lett a jobbik elnöke,most mit csináljunk főni?
Orbán:hogy te mit azt nem tudom,de én emigrálok,rettegek Potocskáné Körösi Anitától
MZP: ne hagyj itt főni, Potocskáné nem kegyelmez ha elkap
Orbán: Magyarország előre megy nem hátra,höhöhö
(majd elindul a magángépéhez ami elviszi egy biztonságos országba,MZP pedig Potocskáné Körösi Anita áldozata lesz)
-Úgy hallom, új kormányt alakítottál miniszterelnök úr. Vagy szólítsalak inkább Doktor Orbán Viktor Mihálynak? 🤔
-Márki-Zay Péter. Hát te még a közéletben vagy? 🤔
-Csodálkozol? 🤔
-A kampány megzavarta az elmédet Péter. 😏 De most megtapasztalhatod a Fideszpropaganda pusztító erejét: 😁👐🍊🍊🍊🍊🍊😵
-😄😄😄 Hosszú hosszú idő után végre eljött ez a perc is. Kedves kis gombaszakértő barátom.
-🙄🙄🙄
-😆😆😆 Lám lám, az ellenzéknek bealkonyodott.
-😒 Ahhoz még nekem is lesz egy-két szavam...Mihály! 🖐🥔🥔🥔😱
-Lejárt a mandátumod.😌
-😡😡😡
-Így is túl sokáig tartott.😏
-Ha olyan nagyra vagy a kormányzásoddal, miért nem vitázol? 😏🔵🔵🔵🔵
-Nem tudsz megállítani. 😏 Mészáros Lőrincnek meglásd, mindannyiunknál nagyobb vagyona lesz! 😠🟠🟠🟠
-Nem biztos, hogy a gázszerelőd beváltja reményeid. Sokan csalódtak már az oligarchákban. 🤔
Én inkább az előzményekre lennék kiváncsi:
- Jó Napot Kívánok! Orbán Viktorral szeretnék beszélni!
- Értem. Szabadna a nevét?
- Márki-Zay Péter vagyok.
- Ööö, sajnos az Ön neve nem szerepel a kiemelt tárgyalópartnerek listáján.
- Akkor most mit tegyek?
- Adja meg a telefonszámát, pár héten belül visszahívjuk.
- Köszönöm és elnézést a zavarásért.
- Semmi probléma. Már hozzászoktunk a súlytalan nímandok telefonbetyárkodásához. :)
Orbán Márki Zaynak:
Seggbálra fel recece sa dilá diládáj...
Ejnye, Sághegyi: "Értelmes emberek pedig értelmetlen dolgokat nem csinálnak."
Akkor mért írsz ide hülyeségeket?... Vagy nem is vagy olyan értelmes, mint amilyennek hiszed agad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!