Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudnátok elképzelni...

Hogyan tudnátok elképzelni most egy Orbán-MZP párbeszédet? Miket mondanának egymásnak

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

MZP: miniszterelnök úr, mi a terve a válságkezelésre?

Orbán: Boldog karácsonyt!

2022. jún. 9. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Jakab : Boldog hanukát is!
2022. jún. 9. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

MZP:Potocskáné Körösi Anita lett a jobbik elnöke,most mit csináljunk főni?

Orbán:hogy te mit azt nem tudom,de én emigrálok,rettegek Potocskáné Körösi Anitától

MZP: ne hagyj itt főni, Potocskáné nem kegyelmez ha elkap

Orbán: Magyarország előre megy nem hátra,höhöhö

(majd elindul a magángépéhez ami elviszi egy biztonságos országba,MZP pedig Potocskáné Körösi Anita áldozata lesz)

2022. jún. 9. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

-Úgy hallom, új kormányt alakítottál miniszterelnök úr. Vagy szólítsalak inkább Doktor Orbán Viktor Mihálynak? 🤔

-Márki-Zay Péter. Hát te még a közéletben vagy? 🤔

-Csodálkozol? 🤔

-A kampány megzavarta az elmédet Péter. 😏 De most megtapasztalhatod a Fideszpropaganda pusztító erejét: 😁👐🍊🍊🍊🍊🍊😵

-😄😄😄 Hosszú hosszú idő után végre eljött ez a perc is. Kedves kis gombaszakértő barátom.

-🙄🙄🙄

-😆😆😆 Lám lám, az ellenzéknek bealkonyodott.

-😒 Ahhoz még nekem is lesz egy-két szavam...Mihály! 🖐🥔🥔🥔😱

-Lejárt a mandátumod.😌

-😡😡😡

-Így is túl sokáig tartott.😏

-Ha olyan nagyra vagy a kormányzásoddal, miért nem vitázol? 😏🔵🔵🔵🔵

-Nem tudsz megállítani. 😏 Mészáros Lőrincnek meglásd, mindannyiunknál nagyobb vagyona lesz! 😠🟠🟠🟠

-Nem biztos, hogy a gázszerelőd beváltja reményeid. Sokan csalódtak már az oligarchákban. 🤔

2022. jún. 9. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Én inkább az előzményekre lennék kiváncsi:

- Jó Napot Kívánok! Orbán Viktorral szeretnék beszélni!

- Értem. Szabadna a nevét?

- Márki-Zay Péter vagyok.

- Ööö, sajnos az Ön neve nem szerepel a kiemelt tárgyalópartnerek listáján.

- Akkor most mit tegyek?

- Adja meg a telefonszámát, pár héten belül visszahívjuk.

- Köszönöm és elnézést a zavarásért.

- Semmi probléma. Már hozzászoktunk a súlytalan nímandok telefonbetyárkodásához. :)

2022. jún. 9. 21:29
 6/12 Meton ***** válasza:
26%
Mondjuk megbeszélik, hova menjenek együtt horgászni. Szerintem a szünetekben rendszeresen összejárnak kávézni és talán azt is tervezik, hogy egymás közelébe költözzenek, hogy bármikor találkozhassanak. Közben azt beszélik meg, hogy hitessék el az emberekkel, hogy demokrácia van.
2022. jún. 12. 13:44
 7/12 Sághegyi Péter ***** válasza:
Ha valami csoda folytán lenne egy ilyen a Miniszterelnök biztos vagyok benne, hogy hivatali rangjának megfelelő szöveget engedne meg magának mind tartalmi mind udvariassági szempontból. Amúgy nem lesz ilyen mert a világon bárhol , bármiről akkor van értelme egy vitának ha valahonnan valahová akarnak eljutni a résztvevő felek. Mindketten. Mivel ez esetben ilyen ügy vagy dolog nincs - ezért értelmetlen lenne a vita. Értelmes emberek pedig értelmetlen dolgokat nem csinálnak.
2022. jún. 15. 16:45
 8/12 Kaotikuss ***** válasza:

Orbán Márki Zaynak:

Seggbálra fel recece sa dilá diládáj...

2022. jún. 15. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Ejnye, Sághegyi: "Értelmes emberek pedig értelmetlen dolgokat nem csinálnak."

Akkor mért írsz ide hülyeségeket?... Vagy nem is vagy olyan értelmes, mint amilyennek hiszed agad?

2022. jún. 16. 07:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Orbán nagyon rég óta nem vesz részt nyilvános vitán, és ez nem is fog változni egyhamar.
2022. jún. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!