Nem úgy volt, hogy a légitársaságok nem terhelik rá a 3900 Ft / fő “extraprofit” adót az utasokra?
Így pl az eddigi 12 ezer ft helyett közel 20 ezerbe fog fájni egy retúrjegy Prágába. Pedig a Miniszterelnök Úr azt mondta egy hete, hogy simán kifizetik ezt az adót az extraprofitjukból és így nem terhelik rá az utasokra!
Ez akkor azt jelenti, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr egy ordas nagyot hazudott a magyar emberek képébe? Teljesen átverve érzem magam.
Cickány,a Balatonig nem mész le 5 rugóból.
Minek vered itt magad 3900-ért.
Csak ha ebben is ilyen batári nagyot lódított, honnan tudjuk hogy nem hazudozik folyamatosan minden másban is?
Így már bánom is, hogy rá szavaztam.. többi fideszes, ti is így vagytok ezzel, vagy ez nálatok akkor még belefér?
" honnan tudjuk hogy nem hazudozik folyamatosan minden másban is?"
Eddig is hazudott mindenben :D :D
Én pl nem vagyok fideszes, és nem magyarországon élek.
Ellenben el kell, hogy meséljem, németeknél engedtek az üzemanyag adójából jún. 1.-ről. Hirtelen le is ment 15-20 centet, de ma szinte ugyanott vagyunk mint előtte.
Köszöni az üzemanyaglobbi a plusz bevételt.
A politikus mindenütt politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!