Nem úgy volt, hogy a légitársaságok nem terhelik rá a 3900 Ft / fő “extraprofit” adót az utasokra?
Így pl az eddigi 12 ezer ft helyett közel 20 ezerbe fog fájni egy retúrjegy Prágába. Pedig a Miniszterelnök Úr azt mondta egy hete, hogy simán kifizetik ezt az adót az extraprofitjukból és így nem terhelik rá az utasokra!
Ez akkor azt jelenti, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr egy ordas nagyot hazudott a magyar emberek képébe? Teljesen átverve érzem magam.
"A WizzAir diszkont légitársaság az idén márciussal zárult 2021/2022-es pénzügyi évét 642,5 millió euró veszteséggel zárta, az előző évi 576 millió eurós veszteség után, bevétele több mint kétszeresére, 1,66 milliárd euróra bővült az előző évi 739 millió euróról - derül ki a társaság honlapján közzétett jelentésből." (Pénzcentrum)
Az illiberális dagadék a vesztességet is nyereségként megadóztatja!
Ez úgy hazudik mint a sebesült katona!
Az a bolond, aki egy szavát is elhiszi - és rá szavazott...
" Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy amikor 400 embert bepaszíroznak a desiroba, az kb. 30 tonna, és akkor nem eszik többet, mint amikor csak szédelegnek rajta?"
Hét közben a csúcsban is ugyanannyi ember van a vonaton, többet nem tudsz felrakni rá hétvégén sem. A német hálózat jelentős része villamosított, egy villamos motorvonatnál vagy mozdonynál nagyjából mindegy, annyit nem dobnak a fogyasztáson az utasok mint adott esetben egy dízel motorvonatnál. Ráadásul így a vasút fel tudja venni a nyáro fotovoltaikus csúcs egy résézt íg nem kell össze-vissza ráncigálni a többi erőművet.
Nyilván több energiát igényel a több utas mozgatása, de ez ekkora volumenben sem komoly tényező.
21, ja, hogy most akkor az Orbánt kell pocskondiázni? Akkor ezt ne bújtasd kérdés mögé.
Ezt a lépését nem tudom megítélni, de más miatt el tudom mondani, hogy bekaphatja. Pl. vészhelyzet, mert a szomszédos országban háború van. Na ez nincs rendben. Legközelebb majd azt vezeti be, hogy statáriumot vezethet be, ha bárhol háború van a Föld nevű bolygón?
Amúgy a különadó még akár renben is lehet. Már mindenhol van eu-n belül. Szerintem sem normális, hogy bárki repkedhet 15 euróért hannoverből budapestre. Komolyan ennyi lenne a költsége egy airbusnak?
26 a csúcsban lehet nincs különbség, viszont szemmel láthatóan akkor is tele van pl a villamos, amikor még a korona idők előtt is csak lézengtek.
De mindegy, nem tudom követed-e, de azért voltak kritikus hangok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!