Milyen mentális betegség lehet ez?
Szerintem terápiával nagyon jól kezelhető lenen ez neked, főleg mivel tudatában vagy, hogy itt probléma van.
Magánban is komolyabb szakembert kell keresned, nem egy szimpla tanácsadót. Lehetőleg klinikai szakpszichológus legyen.
1-es vagyok megint. Gyerekként miért bántottál, öltél meg állatokat? Élvezel fájdalmat okozni, pusztítani, vagy volt más oka? Láttad ezt valakitől? A mostani fantáziálásaid konkrét személyekkel kapcsolatosak, akik ártottak neked, vagy nem ez számít?
Nagyon sajnálom, hogy a múltad ilyenné formált, de én is úgy gondolom, hogy mivel felismerted ezt magadon és változtatni akarsz, akkor talán van remény. Még akkor is, ha csak a börtöntől való félelem tart vissza. Amúgy ha nem lennének ezek a törvények, társadalmilag elfogadott viselkedések, akkor te mit gondolnál azokról a cselekedetekről, amikről itt írtál?
"Gyerekként miért bántottál, öltél meg állatokat?"
Talán élvezetből, de nagyon kicsi voltam még akkor, nem sokra emlékszem vissza. Egy szomszéd gyereknél voltam, nekik macskájuk volt, az állat végtagját szorítottam be valamibe, az meg üvöltött fájdalmában.
"Láttad ezt valakitől?"
Még akkor nem, de amint idősebb lettem a nagyapám megtanított lőni, amikor nem volt otthon, hozzáfértem a puskájához, madarakat, és kisebb állatokat lőttem le, ő is ezt csinálta amikor unatkozott.
A nagyapám volt ilyen agresszív mint én, ráadásul súlyos alkoholista is, verte a gyerekét, feleségét. Az exfeleségét meg is erőszakolta állítólag, NSZK-ból meg kitiltották valami bűncselekmény miatt. Mesélték a szüleim, hogy négy éves lehettem, amikor a kutyánk megharapott engem. Büntetésből nagyapám kivitte az állatot valahova, és magára hagyta meghalni. Volt egy eset amikor nála voltam, akkor egy macskát vert agyon, mert felidegesítette.
"Élvezel fájdalmat okozni, pusztítani, vagy volt más oka?"
Igen, az adrenalin szintem is megugrik ilyenkor, de érdekes módon, csak ha nőknek okozzák, ha férfi az elszenvedő alany az nem érdekel.
"A mostani fantáziálásaid konkrét személyekkel kapcsolatosak, akik ártottak neked, vagy nem ez számít?"
Nem ártott, épp ellenkezőleg. Látásból ismerek egy elképesztően csinos lányt, aki mindig mosolyog rám, intelligens, teli van élettel, szinte kitűnik a többi ember közül. Mégis szeretnék ártani neki, mert ez izgat fel. Kerülöm is azt a helyet ahol dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!