Egy nárcisztikus, ha nem kapja meg az általa elvárt "ellátmányt", mit tesz?
#1. Az egyik Fiam
Ezért nem opció az elhagyjuk egymást.
#2. Nem mindenki az. Feltehetem úgy is a kérdést, ha Neked ez megnyugtató: Mi van akkor, ha egy beképzelt személy nem kapja meg az általa elvárt ellátmányt?
Így most tudsz rá válaszolni?
#3.
Akkor majd nézelődök a témában, hátha megtalálom valahol a kérdését! Köszi!
Hisztizik, próbálkozik a szokásos nárciszos dolgokkal, amiket már hússzor olvastál a női oldalakon, aztán ha kitartasz, és látja, hogy tényleg nincs tovább, vagy eltakarodik dolgozni, vagy keres egy balekot.
Kettes, jól szólsz, én egy tőrőlmetszett nárcisz mellett nőttem fel, tankönyvbe illő példány, most pedig nem győzök röhögni, hogy minden ex nárcisz, ha nem kimondott ibolya :D Beszólogatott és/vagy kihasznált, már diagnosztizáljuk is. Sokszor a panaszos félnek erősebbek a nárcisztikus jegyei. Ettől még persze a kérdező nárcisza akár valódi is lehet...
Kedves #6.
Az a gond, hogy szülő-gyermek kapcsolatról nem sokat lehet olvasni. Ha van is ilyen cikk, inkább azt a változatot taglalja, amelyikben a szülő a narcisztikus.
Meg tudom védeni azokat a lányokat, akiket kinéz Magának? Vagy ez már nem az én dolgom? Kell Őket figyelmeztetni?
Sajnos tényleg nárcisztikus jegyeket hordoz, de még nincs kimondva a személyiségzavar. Azért szeretnék segíteni, hátha nem is kell!
#8.
Sajnálom, hogy megzavartam a nyugodt életed a kérdésemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!