Akinek nárcisztikus párja volt! Mennyi idő után kezdett megváltozni a viselkedése és kezdett leèrtèkelni, csúnyán bánni?
Figyelt kérdés
Éreztétek valaha, hogy igazán szeretett volna?2022. nov. 29. 15:00
1/12 anonim válasza:
Szeretni? Soha. Amikor mondtam neki, hogy szeretlek, csak annyit válaszolt mindig, hogy "elvisellek". De legalább szülinapomra kaptam tőle ajándékot. Hurrá. A nárcisztikus anyámtól még azt se. Egyébként, hogy a fő kérdésedre is válaszoljak: kb 2-3 hónap után váltott át a leértékelési szakaszba, addig egészen kedves volt velem.
2/12 anonim válasza:
Nekem 3év volt, mire rájöttem ,. Naiv és odaadó vagyok.
3/12 A kérdező kommentje:
És tényleg ilyen hirtelen váltás volt a viselkedésében? Vagy fokozatosan mutatta meg a foga fehérjét? Ti is azt éreztétek, hogy minden hazugság volt és visszajatszottátok fejben az összes gesztusát és mimikáját, amiről azt hittètek hogy valódi érzés van mögötte?
2022. nov. 29. 21:43
6/12 anonim válasza:
hirtelen váltás volt, de már gyűjtögethette magában
7/12 anonim válasza:
3-4 hónap volt az én esetemben.
Remélem nem azt írod, hogy Máténak hívják, mert az durva lenne. XD
8/12 A kérdező kommentje:
Attól függ milyen Máté 😃
2022. dec. 5. 00:09
9/12 anonim válasza:
Attól, hogy nárci a párod, még szerethet téged. Csak a maga módján teszi ezt. Más kérdés, hogy ez a mód nekem nem biztos, hogy kéne.
10/12 anonim válasza:
8-as
Ez jól kezdődik, ha így válaszolsz. 😂 Persze, elég kicsi az esélye, hogy ugyanaz a személy lenne, de az élet a legnagyobb játékos és tényleg nagyon durva szitu lenne. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!