Egy nárcisztikus, ha nem kapja meg az általa elvárt "ellátmányt", mit tesz?
#10.
Miből szűrted ezt le? Nem bántani szeretnélek, csak érdekel!
Kedves#12.
Kérlek írd meg privátban akkor, vagy szállj le rólam! Kicsit már unalmas vagy!
Köszönöm szépen!
#13.
Átnéz mindenkin, nem tartja be a szabályokat, manipulálni próbál, vitákat szít, már nem csak családon belül, élvezi, ha valaki szenved, hiányzik belőle az empátia...napestig sorolhatnánk!
És mindez nem csak a kamaszkor kezdetével jelentkezett visszagondolva, hanem szinte mindig ilyen volt...
A szeretetlenség lehet az egyik ok valóban, mert elhagyta az anyja kiskorában, amikortól az édesapja neveli, illetve már együtt egy jó ideje.
Elköltözni egyelőre nem tud, mert még tanul, nincs 18 éves, de nem is ez a célunk, nem megszabadulni akarunk Tőle, hanem segíteni Neki.
Ha figyelmeztetem ezeket a lányokat, attól tartok, csak jobban Mellé sodrom Őket.
Majd leszállok rólad, ha befejezed a jószándékú emberek napi szintű hülyítését. Komolyan, menj át trollkodni a szexualitás kategóriába, az úgyis egy pöcegödör, vagy a politikába, de ezt az egy topikot legalább hagyd meg, hogy komolyan lehessen venni. Undorító, amit művelsz.
És legközelebb írd le a sztorid, mert egyik pillanatban a fiad volt, a másik pillanatban meg már elhagyta kisgyerekként az anyja. És nem, az apa sem lehetsz, mert E/3-ban beszéltél róla. Eléggé belezavarodtál már ebbe.
#16.
És itt be is fejeztem a magyarázkodást Neked!
Igen, a Fiam, mert 4 éves kora óta nevelem. Lehet, hogy számodra ez elképzelhetetlen, de én annak érzem...
Linkeld már be a napi szintű kérdéseimet kérlek! Mert így eléggé vaktában lövöldözöl!
Köszönöm! További szép napot kívánok Neked!!!
Igen, megtaláltad az egyetlen magyarázkodás lehetőségét, gratulálok. :D Annyira átlátszó vagy, hogy valami döbbenet.
A napi szintű lehet, hogy költői túlzás volt, vállalom. Módosítom sokra.
Kedves kérdező, sajnos a kérdésedre nem nagyon tudok válaszolni, ha én nem kapom meg amit akarok akkor addig manipulálom az embereket amíg meg nem kapom. Legtöbbször azt hiszik, hogy ők akarták :D Persze nem öngyilkosságra veszem rá őket, hanem ici-pici dolgokra.
#18 és a többiek akik beleálltak a kérdezőbe, nem mindegy nektek, hogy miért kérdezi? Válaszoljatok rá ha tudtok, ha meg nem, akkor csak hagyjátok békén. Amennyiben a kérdést magát sem szeretnétek látni, van egy olyan opció, hogy kérdés elrejtése. Ez azt tudja, hogy kérdés megmarad, csak te nem látod.
Én is csak azért néztem meg, mert érdekelt a válasz, és az előttem küldött 19 kommentből 2 volt tényleges válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!