Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek elmenni dolgozni, mit...

Félek elmenni dolgozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy félek az emberektől, mindig erős szorongás van rajtam akkor is ha pl. boltba megyek.

Hányinger jön rám, fáj a fejem, nehéz koncentrálni, mert úgy érzem mintha folyamatosan veszélyben lennék, mintha kb. bármikor történhetne valami rossz.

Aludni se tudok rendesen ha stresszes vagyok.

Sajnos egyenlőre csak érettségim van, egyetemet otthagytam amikor prezentációt kellett volna tartani és rosszul voltam, nem bírtam bemenni.

De nem maradhatok így örökké, mert tudom ez senkit nem fog érdekelni ha a boltban fizetni kell, ilyen az élet.

Már azon gondolkozok, hogy az öngyilkosság az egyetlen megoldás, gondolkodok, hogyan tegyem, ha egyszer abba a helyzetbe kerülök, hogy hajléktalan leszek.

Nem tudom mi a megoldás, bárcsak ne lennék ennyire nyomorult, selejtes.

2022. nov. 20. 18:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavar. Nem vagyok pszichológus de kisebb lépésekben kell elkezdeni. Ha szeretted az egyetemet akkor tarts most egy kis szünetet majd menj vissza. (Már ha azóta nem telt el túl sok év) Ha nem keress valami egyszerűbbet, amivel úgy érzed még meg tudsz birkózni. Addig is vedd rá magad valahogy, hogy elmenj futni pl. vagy a boltba. Én is utálom az interjúkat. De a legrosszabb ami történhet hogy elutasítanak. Persze ez necces lehet ha nincs mit enni de míg támogat a családod nem kell aggódni. Próbálkozni kell, ne add fel! Ja és úgy tudom van valami program ahol gyakorolhatod az előadókészséget fesztelenebb környezetben. Muszáj szembenézni a félelmeinkkel!
2022. nov. 22. 21:13
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Miujság kérdező azóta?
2023. febr. 4. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!