Félek elmenni dolgozni, mit tegyek?
Az a baj, hogy félek az emberektől, mindig erős szorongás van rajtam akkor is ha pl. boltba megyek.
Hányinger jön rám, fáj a fejem, nehéz koncentrálni, mert úgy érzem mintha folyamatosan veszélyben lennék, mintha kb. bármikor történhetne valami rossz.
Aludni se tudok rendesen ha stresszes vagyok.
Sajnos egyenlőre csak érettségim van, egyetemet otthagytam amikor prezentációt kellett volna tartani és rosszul voltam, nem bírtam bemenni.
De nem maradhatok így örökké, mert tudom ez senkit nem fog érdekelni ha a boltban fizetni kell, ilyen az élet.
Már azon gondolkozok, hogy az öngyilkosság az egyetlen megoldás, gondolkodok, hogyan tegyem, ha egyszer abba a helyzetbe kerülök, hogy hajléktalan leszek.
Nem tudom mi a megoldás, bárcsak ne lennék ennyire nyomorult, selejtes.
23 éves vagyok.
Az a baj, hogy olyan sok rosszat hallani pszichológusokról, hogy csak gyógyszert ír ami függőséget okoz, meg, hogy nincs is értelme... Nem tudom ez igaz e én még nem voltam, meg azt se tudom el merem mondani ezeket, mert szégyellem, igyekszem rejtegetni, hogy ilyen vagyok, már nem mintha sok embert érdekelne.
Hát magánba nem fogok tudni menni, ebben a jelenlegi gazdasági helyzetben erre már nem marad sajnos. Egyébként olyan nyomasztó belegondolni, minden csak a pénz körül forog, ha az embernek nincs pénze akkor az élete se számít kb.
Egy érettségivel meg amúgy se fogok sokat keresni. Ilyenkor tényleg arra gondolok már, hogy mi értelme egyáltalán élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!