Félek elmenni dolgozni. Nem tudom, mi lesz velem?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok. tavaly nyáron végeztem informatikusként egy vidéki egyetemen. ugyan a jegyeim jók lettek, de használható tudást nem tudtam összeszedni. egy félévet lehúztam a mesterképzésből levelezőn, ami mellett nem dolgoztam, a magányban, és az otthon létbe becsavrodtam kicsit. az egyetemen szakmai kudarc is ért. elkezdtem most nappalin a sulit, de úgy se ment, mert a februárt végig piáltam, gyógyszerek mellett, pedig sose volt alkohol porblémám. Most el kell tehát mennem dolgozni, de ettől is félek. Elkényeztetett gyerekként nőttem fel, mindig otthon éltem.
ezt is én raktam ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
2017. márc. 3. 17:20
1/6 anonim válasza:
Munkad vagy ajanlatod van mar? Interjuzni jársz? Az elhatározás megvan mar vagy csak a felismerés?
2/6 A kérdező kommentje:
pár helyre küldtem be életrajzot, illetve hétfőn lesz egy interjúm, bár gondolom, hogy nem fognak felvenni, nem olyan irányú a képzettségem. igazából az egyetemen kívül semmit nem tudok a szakmáról, nem vagyok egy nagy önképző fajta. az is gond, hogy a környéken nehéz elhelyezkedni a szakmával.
2017. márc. 3. 17:27
3/6 anonim válasza:
Elolvastam az előző kérdést is, fogadd el az ajánlatot, 1 hónap próbaidő az semmi. Tapasztalatlan munkaadóval pedig tudsz abban az ütemben dolgozni, ahogy bírsz. Amikor mar komfortos lesz a munka világa elődöntöd, hogy tanulsz e vagy dolgozol. MSC minek? Feküdt ra egy szimpi nyelvre es menj el fejlesztőnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Jah hát igen, az msc-t hagyom is. Viszont még nem vagyok felvéve.
2017. márc. 3. 17:49
6/6 A kérdező kommentje:
Keresek állást, egy kicsit jobban vagyok. Nekiálltam valamelyest újra programozni. Sajnos itt a környéken irodai munka nem akar összejönni. Talán egy távmunka van kilátásban, de ahhoz nem tudom elég leszek-e.
2017. júl. 13. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!