Tudnátok segíteni? Van itt piszichologus?
Figyelt kérdés
Depresszióba szenvedek és szeretnék belőle kimászni2022. okt. 18. 14:27
1/7 anonim 

válasza:

Ha lenne itt pszichológus az baj lenne, mert jó szakembernek erre nincs ideje.
2/7 anonim 

válasza:

Mi pontosan a gond?
Aligha lesz olyan szakember, aki hathatósan tudna itt közreműködni... Én sem vagyok psz., de írd le nyugodtan a problémád jellegét, gyökerét!
3/7 anonim 

válasza:

Pszichiátriai rendelésre menj, ez van TB-re is. Nem kell beutaló, csak időpontot kell kérni telefonon.
4/7 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy depresszióban szenvedsz, ne magadat diagnosztizáld.
5/7 anonim 

válasza:

Menj ki a napra minden nap. Ha meleg van vetkozz le! Bizonyitottan segit!!!
6/7 A kérdező kommentje:
2# az a bajom, hogy barát voltam egy lánnyal aki nagyon tetszik, de neki nem jövök be és azt mondta férjhez megy. Még az a bajom is, hogy nincs sikerem a lányoknál, az a sok elutasítás fájdalmas
2022. okt. 18. 21:14
7/7 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló, nem biztos hogy tudok segíteni de nekem nyugodtan írhatsz es beszelhetünk róla ha az segít
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!