Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem merek élni. Mit tegyek?

Nem merek élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mentális problémáim vannak. Félek mindentől. És a félelem lefáraszt teljesen. Semmihez sincs energiám lassan már. 21/F

2022. okt. 16. 12:08
1 2 3 4
 31/39 Lizzi válasza:
Ha van egy ember, akiben megbízol, akkor szerencsés vagy, az már jó esélyt ad neked. Ha beszélni tudsz vele és el tudod mondani az érzéseid már az is adhat megkönnyebbülést. És ha meg is hallgat és megért akkor segíthet is neked. Legyél vele kedves, ettől is jobban érezheted magad, ha tudsz valakiért tenni valamit.
2022. okt. 19. 18:41
 32/39 anonim ***** válasza:
Kérdező mi újság veled azóta?
2022. nov. 1. 14:03
 33/39 A kérdező kommentje:
Megakarok halni még mindig.
2022. nov. 2. 18:22
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem javult a helyzet? Voltál szakembernél?
2022. nov. 2. 18:25
 35/39 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt 😁
2022. nov. 2. 20:31
 36/39 A kérdező kommentje:

Igen voltam, de szerintem már említettem. Viszont most változott a helyzet. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy olyan ember fog segíteni akit sosem bírtam. Talán a hívőknél ezért mondhatják azt, hogy Isten utjai kifürkészhetetlenek.

Egy kiadós fejmosás kellett csak, hogy észhez térjek. Hiába szedtem gyógyszereket, hiába jártam orvosokhoz, hiába voltam pszichiátrián. Csak egy beszélgetés kellett egy tapasztalt emberrel és megtanultam becsülni magam. Nem mint ha megoldódtak volna a problémáim, de jelentősen javult a hozzáállásom hozzájuk. Egy apró lépés előre mindig. Jelenleg ez a mottóm.

2022. nov. 5. 23:10
 37/39 anonim ***** válasza:
Ennek örülünk, hogy már jól vagy! 🙂
2022. nov. 6. 07:57
 38/39 A kérdező kommentje:

Hát azért az túlzás:)

De már jobb

2022. nov. 6. 16:52
 39/39 anonim ***** válasza:
☺️ De yo
2022. nov. 6. 16:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!