Nem merek élni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mentális problémáim vannak. Félek mindentől. És a félelem lefáraszt teljesen. Semmihez sincs energiám lassan már. 21/F2022. okt. 16. 12:08
21/39 anonim 

válasza:

Vagy vegyél egy kisállatot lehet az is segít
22/39 A kérdező kommentje:
Nem szeretek foglalkozni semmivel. Főleg nem állatokkal. És az apró örömök annyit érnek számomra, mint erdő tűznek egy pohár víz.
2022. okt. 17. 20:10
23/39 anonim 

válasza:

De próbáld meg értékelni az élet kis örömeit 🥺
24/39 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy furcsa, de azok se nagyon vannak az életemben..vagy csak nem veszem észre, nem tudom.
2022. okt. 17. 21:42
25/39 anonim 

válasza:

Örülj, hogy finom volt a reggeli például, nézd a szép őszi tájat, legyenek céljaid az életben, amiket probálj meg megcsinálni
26/39 A kérdező kommentje:
Ja ezek egyébként mind jók. Csak, ha az ember egyedül van és még magányos is, akkor ezek nem érnek semmit sajnos.
2022. okt. 17. 21:59
27/39 anonim 

válasza:

Fordulj pszichológus szakemberhez. Nem tudod a saját hajadnál fogva kihúzni magad ebből az állapotból.
28/39 anonim 

válasza:

Én is mondjam már, hogy forduljon szakemberhez, 2-es vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!