Ha valaki öngyilkos lesz arról tudni fog az iskolája (középiskola )?

Persze hogy tudni fog, gondolod hogy nem tűnik fel, ha nem mész be az iskolába?
Kérj segítséget, és ne csinálj hülyeséget.
1 .
Nem arról van szó hogy csúfolnának hanem arról hogy nem érzem azt hogy valaki tényleg szeretne

A parkapcsolat nem megoldas. Ha vege szakad, akkor tenyleg veget vethet az eletenek.
Az iskolavaltas sem megoldas. Ha mar olyan mely depresszioban van, akkor meg kell probalni egy terapiat.
Nem tudok biztatot mondani, mert kepes vagyok felfogni a dolog lefolyasat. A depresszio nagyon szornyu dolog.
Igazából igaza van a hatosnak mert egyik fő tünetem az hogy felek az elhagyastol és emellett vannak paranoid gondolataim is hogy pl ki beszélnek ilyesmi
Illetve régóta nyomasztank öngyilkos gondolatok és késztetést is érzek ra hogy megtegyem
Terápiára meg járok illetve szedek orvos által felírt gyenge nyugtatót
A terapeutám ám már beszeletem erről de nem mondta hogy uartra kene mennem

Tisztan latszik, hogy figyelemre vagysz, ha az erdekel a legjobban, hogy az iskola tudni fogja-e, illetve a kiserletrol is tajekoztatjak-e oket.
Kerdezo, ha az orvos nem vesz komolyan es semmi nem hasznal, akkor valamilyen mas gyogyszert es mas terapias modszert kene talalni. Talan mas orvost is. Ha egyedul nincs erod, akkor kerj segitseget a szuleidtol, biztosan segitenek a keresesben.
Ne akarj meg csak megkiserelni se ongyilkossagot egy kis figyelemert, mert nem eri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!