Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Párhuzamosan két pszichológus...

Párhuzamosan két pszichológus rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Az egyik csak kb 5 alkalom lenne.
2022. okt. 10. 14:53
 1/5 anonim válasza:
55%
Igen
2022. okt. 10. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Az egyik csak pár alkalom lenne.

Az úgy milyen ha keresek egy állandót akivel lenne pár ülés.

Majd valamikor megkezdődik a néhány alkalmas. Ekkor mondjuk kihagyom az állandót.

Mikor vége van a pár alkalmasnak, akkor folytatom a korábban szüneteltetett állandó pszichológust?

2022. okt. 10. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyiból nem rossz ötlet, hogy rájössz mekkora kóklerség tud lenni az egész, mert lényegében egy tankönyvet bemagolt mókuska hallgat és saját preferenciái szerint reagál az általad mondottakra.

Szerintem próbáld ki milyen. De! Ezt a tapasztalatot ne arra használd, hogy bárkin bármit is számon kérj! Mindegyik a saját igazát fogja védeni, meg a szakmáját, szóval felesleges kínlódni ilyennel.

Viszont te rájöhetsz dolgokra és talán segít abban is, hogy jól válassz hosszútávra pszichológust, aki lehet nem is az, aki(k)hez most mennél.

2022. okt. 10. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Legfontosabb kérdés hogyiert akarod ezt csinálni, mert én úgy amúgy eddig nem sok értelmét látom benne?
2022. okt. 10. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
1 is felesleges. Lehet én vártam túl sokat tőle. De leginkább össze-vissza beszélt. Aztán kiismertem és otthagytam. Jó volt, hogy rájöttem, hogy pénzkidobás.
2022. okt. 10. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!