Csak én utálom a pszichológusokat? (szakmát nem az embert)
Mi a bajom a pszichológusokkal? nos nem az embert hanem a szakmát és az átverést utálom! de kifejtem hogy mire is gondolok pontosan!
2 ágra kell szétosztani a pszichológusokat, egyik a vérprofi, a másik az átlagos! kezdjük a vérprofival a kis mellékág! na szóval ezek az emberek akik nem csak pszichológusok hanem manipulatív emberek akik kihasználnak könnyen és könnyen a bizalmadba férkőzik és ott használ ki ahol tud! 1 igazi elme trükk mester!
"Jó de mi a helyzet a rendes pszichológusokkal? segítenek az embereknek"
Már hallom hogy teszed fel a kérdést, nos akkor térjünk át a normál pszichológusokra!
Itt is 2 ágat kell létrehozni! a kamu beteg és az igazi beteg!
Azok akik nem is betegek csak önsajnáltatnak vagy nincs barátjuk és 1 idegennek mesélik el a bajaikat, pszichológus ezt kihasználva azt mondja nekik "neked bajaid vannak, hetente 2x gyere el hozzám megbeszélni!" (persze ez neki jó pénz ezért csinálja!)
és mit tesznek azokkal akiknek tényleg bajuk van? kezébe nyomnak 1 gyógyszert ami megöli a lelkük.... ez aztán a becsületes ember/szakma.... arról nem is beszélve hogy olyan dolgokat állítanak be "mentális betegség" nek ami teljesen normális! például én már olyat is hallottam hogy "ordibálás a gyereknek nem jó és káros" mivan? régen harcba küldték a gyerekeket... de még a 80-90 években is kezet emeltek a gyerekekre! most meg ott tartunk hogy az ordibálás káros??? velem sincs baj mégis ordibáltak velem a szüleim! sőt olyat is mondtak hogy bárcsak ne születtem volna meg! és? itt vagyok? itt! van bajom? nincs! a pszichológusok nagyrésze csak bebeszélt betegeket akarnak maguknak akik azért ülnek ott mert "sérültek" közbe semmi bajuk! akinek meg van annak kezébe nyomnak 1 gyógyszert amitől lelkileg meghalnak... (pl antidepresszáns aminek hatása hogy lelkileg teljesen elgyengül, elnyomja az érzelmek nagy részét!)
Szóval elmondható hogy a pszichológia 1 átverő szakma ami kihasználja az embereket, akinek meg baja van azt letudják 1 gyógyszerrel "jóvanazúgy"
És ennek ellenére SENKI nem szólal meg hogy a pszichológusok ilyenek, helyette olyanokat látok hogy divattá teszik meg ajánlják!
És ez tényleg csak nekem szúrja a szemem? de halál komolyan, van akinek még ez szúrja a szemét? nem hiszem el hogy csak nekem szúrja a szemem hogy semmit mondó szakma létezik és ajánlják őket...
Nektek is szúrja a szemetek?
#19 Nem mindenki jár fizetős pszichológushoz, úgyhogy bukik az elméleted h pénzért megy ez.
De amúgy te is csak ilyen "figyelemhiányos" ürge vagy, mert csak azt hallod meg, amit befogad az egód...a többit figyelmen kívül hagyod vhogy....Nőjj már fel légyszi és gondolkodj már érettebben egy 17 évesnél.
Egyébként hány éves vagy?
Mi történt, hogy ez kijött belőled most? Mire alapozod az állításaidat, mmint környezetedben valaki bajban van?
Semmi féle lelki problémám nincs! Azoknak van akik pszichológushoz mennek aztán nyafognak nekik 1 óráig és oda adják a pénzt... nekik van bajuk nem nekem! Lelkileg én erős vagyok nem úgy mint akiket a pszichológus dédelget
Fizetős pszichológus? Jó, elismerem vannak állami pszichooógusok de ők is pénzt kapnak és semmit nem csinálnak!
Szóval nem, nem dőlt meg amit mondtam!
És nen, nem vagyoj figyelemhiányos! Névtelenül írtam ki a véleményem pusztán érdeklődés hogy hogy reagálnak az emberek és miket mondanak erre!
Es igen, környezetembe bajban vannak! Az összes ember az országba akik hisznek a pszichokógusok manipulálásának!
Ki vagy te és milyen jogon jelented ki kategorizálva, általánosítva hogy "nem csinálnak semmit"?
Amit meg ajánl valaki, amiből megismerhetnéd a terápia menetét, a segítés módját, folyamatát, lépéseit, azokat nem olvasod el, csak fújod a magadét.
Neked is van lelki problémád, egyébként nem éreznéd magadat "az egyetlen igazság letéteményesének"...
"Neked is van lelki problémád"
Tehát te úgy hogy nem ismersz jobban tudod hogy nekem milyen gondjaim problémáim vannak? wow... nincs problémám, ha problémám lenne akkor vagy néma kussba lefoglalnám magam vagy elmennék pszichológushoz nyavalyogni!
"Te semennyire nem vagy tájékozott a pszichológiában. Akkor szólalj meg, ha tényleg tudod, miről beszélsz. Ez így csak egy szubjektív vélemény, amit kifröcsögtél gyakorira."
Igen szubjektív véleményem ez, de valljuk be azért van benne igazság!
Pszichológiát meg ismerem, jó lehetséges 1-2 dolog van ami téves volt ezt elismerem (minthogy nem írhatnak fel gyógyszert) de mikor más pszichológus is azt monjda mint amit én, avagy más egyszerű sima ember is azon van amin én akkor azért csak nem lehet mindenki "tájékozatlan" nem de? :)
"de mikor más pszichológus is azt monjda mint amit én, avagy más egyszerű sima ember is azon van amin én akkor azért csak nem lehet mindenki "tájékozatlan" nem de? :)"
Amikor azt hitték az oltásellenesek, hogy chip van az oltásban, meg h az 5G terjeszti akkor se csak egy ember gondolta így, volt egy véleményen....úgyhogy az érved rozoga lábakon áll.
De én nem azt mondom hogy chip van az oltásba (ami érvekkel egyértelműen elvérzik) hanem érvekkel leírtam miért rossz a pszichológiai szakma... van különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!