Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak én utálom a pszichológuso...

Csak én utálom a pszichológusokat? (szakmát nem az embert)

Figyelt kérdés

Mi a bajom a pszichológusokkal? nos nem az embert hanem a szakmát és az átverést utálom! de kifejtem hogy mire is gondolok pontosan!

2 ágra kell szétosztani a pszichológusokat, egyik a vérprofi, a másik az átlagos! kezdjük a vérprofival a kis mellékág! na szóval ezek az emberek akik nem csak pszichológusok hanem manipulatív emberek akik kihasználnak könnyen és könnyen a bizalmadba férkőzik és ott használ ki ahol tud! 1 igazi elme trükk mester!

"Jó de mi a helyzet a rendes pszichológusokkal? segítenek az embereknek"

Már hallom hogy teszed fel a kérdést, nos akkor térjünk át a normál pszichológusokra!

Itt is 2 ágat kell létrehozni! a kamu beteg és az igazi beteg!

Azok akik nem is betegek csak önsajnáltatnak vagy nincs barátjuk és 1 idegennek mesélik el a bajaikat, pszichológus ezt kihasználva azt mondja nekik "neked bajaid vannak, hetente 2x gyere el hozzám megbeszélni!" (persze ez neki jó pénz ezért csinálja!)

és mit tesznek azokkal akiknek tényleg bajuk van? kezébe nyomnak 1 gyógyszert ami megöli a lelkük.... ez aztán a becsületes ember/szakma.... arról nem is beszélve hogy olyan dolgokat állítanak be "mentális betegség" nek ami teljesen normális! például én már olyat is hallottam hogy "ordibálás a gyereknek nem jó és káros" mivan? régen harcba küldték a gyerekeket... de még a 80-90 években is kezet emeltek a gyerekekre! most meg ott tartunk hogy az ordibálás káros??? velem sincs baj mégis ordibáltak velem a szüleim! sőt olyat is mondtak hogy bárcsak ne születtem volna meg! és? itt vagyok? itt! van bajom? nincs! a pszichológusok nagyrésze csak bebeszélt betegeket akarnak maguknak akik azért ülnek ott mert "sérültek" közbe semmi bajuk! akinek meg van annak kezébe nyomnak 1 gyógyszert amitől lelkileg meghalnak... (pl antidepresszáns aminek hatása hogy lelkileg teljesen elgyengül, elnyomja az érzelmek nagy részét!)

Szóval elmondható hogy a pszichológia 1 átverő szakma ami kihasználja az embereket, akinek meg baja van azt letudják 1 gyógyszerrel "jóvanazúgy"

És ennek ellenére SENKI nem szólal meg hogy a pszichológusok ilyenek, helyette olyanokat látok hogy divattá teszik meg ajánlják!

És ez tényleg csak nekem szúrja a szemem? de halál komolyan, van akinek még ez szúrja a szemét? nem hiszem el hogy csak nekem szúrja a szemem hogy semmit mondó szakma létezik és ajánlják őket...

Nektek is szúrja a szemetek?

2022. okt. 3. 02:13
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

"Ugye tudod, hogy ezzel a kisarkitassal kb. invalidalod az osszes embert, akit erzelmi eroszak ert, es szenved a kovetkezmenxeitol?

Ezt ne ugy kepzeld el, h Zsuzsira 1x-2x ra kellett kiabalni.....hanem ugy kepzeld el, h a gyerekkel altalaban csak kiabalva volt kommunikalva ha valami olyat tett ami a szulonek nem tetszett, vagy a szulo mas miatt volt foylton feszult.

Mellesleg mit gondolsz, akit utnek a szulei az nem okoz valamit a gyerekben?

Akit a suliban bullyingolnak abban nem okoz valami torest, h abuzaljak a kortarsai?"

De okozhat ha ütik a szülei, de a szimpla ordibálás nem! Szerinted az ordibálás és veszekedés nem megszokott? nálunk rengeteg ilyen volt mégsincs bajom! iskola bullying az sz.r nagyon! nekem inkább olyan volt hogy egész osztály előtt leégettek (qrva sz.r volt) DE lett bajom? nem! ha valakinek meg lesz baja azt a pszichológusok elintézik annyival hogy ajánlanak valami f.szságot neki (bár szerintem akkor is írhat fel gyógyszert, na mind1, akkor maradjunk ennél) a lényeg hogy amit írtál a ütés az a kérdésembe nem votl benne, ordibálás volt benne! az volt benne hogy 80-90 években a gyerekre kezet emeltek és lett baja a generációnak? semmi! nem olyan nyálas gyengék mint mi!

Szóval összegezve kezet emelni rossz és 1-2 emberbe kihozhat depressziót viszont én ezt nem tagadom, én azt mondtam hogy már az ordibálást is károsnak tartják amivel az ég világon semmi baj nincs! hiszen ha rendszeresen ordibálnak valakivel és csak attól (kihangsúlyozom, CSAK ATTÓL) lesz baja az vagy megjátsza vagy nagyon nagyon puhány!

2022. okt. 3. 14:08
 12/40 A kérdező kommentje:

"Biztosíthatlak, hogy nem csak te utálsz minket"

Inkább úgy kellett volna írnod hogy a szakmát, az emberrel nincs bajom ameddig ki nem derül hogy a pénzért veri át az embereket avagy manipulálni akar! egészen addig nem utálom, hiszen embernek ember attól még hogy ilyen szakmája van!

"meg azok se, akik kényszerből jönnek, pl. bíróság kérésére. Nem vagy egyedül!"

Na ez meg a másik... nagyon remélem jófej vagy velük és hagyod hogy telefonozzanak aztán az óra végén aláírod hogy megjelent és kész! hiszen ilyet más emberre rákényszeríteni a diktatúra első lépése! az alany akarata elleni rákényszeríteni lelki fröcsögést undorító (ne vedd magadra)

"Gyógyszert mi nem írunk fel, azt a pszichiáterek teszik, légyszíves ezért őket utáld."

Mondtam hogy nem utálok senkit max a szakmát (avagy az embert ha olyan) a gyógyszert szerintem attól még felirhattok de mind1, akkor ezt rosszul tudtam én kérek elnézést!

"Sajnálom, hogy ordítottak veled a szüleid és azt kívánták bárcsak ne lennél."

Pszichológiai trükködet most fejezd be, azt hiszed mert ezt leírtad már olyan fénybe tudsz beállítani mintha velem lenne baj? hát nem! az emberek kb 80-90% él meg rosszabbat (vagy még több inkább) szóval világszinten nézve rohadt nagy szerencsés vagyok! szóval ne is próbáld beállítani azt hogy velem van baj! ha valakivel baj van az a pszichológiai szakma ami az emberek kihasználja! nem téged utállak hanem a szakmád és a vele járó átverést és ha jó pszichológus akkor a vele járó "erőt" ezért mondom hogy 2 fajta embernek vagytok jó, akik nem tudnak kivel beszélni/önsajnáltatósak vagy akinek gondja vannak és valami csoda folytán tudtok segíteni nekik! szóval inkább én sajnállak téged hogy ilyen szakmába kerültél!

2022. okt. 3. 14:21
 13/40 anonim ***** válasza:
86%

Az ordibálás és alázás személyiségfüggő, hogy kiből mit vált ki...

Én sajnos elég sok olyan pedagógus társaságát "élvezhettem" anno, akik az "alázzuk a gyereket, szégyenítsük meg a sárga földig, úgy törekszik majd a minél jobb eredményre, úgy lesz majd rendes ember belőle" elvet követték. Soha senki se volt nekik "jó", nem voltam rossz tanuló, mégis úgy beszéltek velem mintha az összes tárgyból bukásra álltam volna. Négyes tanuló voltam. Volt aki azt kapta, miután kétségbeesett mert "nem sikerült megoldania az aktuális példát", hogy "majd árulod kint a testedet aztán abból megélsz és kész.".

2022. okt. 3. 14:58
 14/40 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező: A pszichológusok & gyógyszerfelírásos dologgal bizonyítottad már maximális tájékozatlanságodat.

Írva lett: milyen könyvben nézz utána a pszichológusok segítő módszereinek, a terápia működésének, mert akkor lenne némi rálátásod. Nem volt reakció.

2022. okt. 3. 15:00
 15/40 anonim ***** válasza:
77%

update: ma voltam csoportos terapian, a javaban oreg 70+os sorstarsam is szenved traumat gyerekkoraban a szulei miatt. :)

Valamiert o megerti ezeket a dolgokat, amiket a kerdezo nem.....

2022. okt. 3. 15:51
 16/40 anonim ***** válasza:
85%
Remélem az ilyen nem vállal soha gyereket.
2022. okt. 3. 21:21
 17/40 A kérdező kommentje:

Miért is? Mert leírom az igazat? Senkinek nincs szüksége pszichológusra, akinek meg van annakkomoly bajai vannak avagy figyelemhiányos/önsajnáltatós!

2022. okt. 3. 22:53
 18/40 anonim ***** válasza:
80%
De konyorgom, mar rad lett bizonyitva h kevered a fazont a divattal. Miert kell meg most is jatszani a szajhost? Plusz meg le is nezed az embertarsaidat.
2022. okt. 4. 02:07
 19/40 A kérdező kommentje:
Naná hogy lenézem! A legtöbb még nálam is kreténebb! Egyébként meg én kérek bocsánatot hogy lemertem írni az igazságot, az már a ti bajotok hogy manipulálva vagytok! Menjetek vissza es a 94748 tiktok videót is nézzétek meg amin 1 figyelemhiányos kretén akkora baromságokat mond hogy leszakad az ég, csak azért hogy kommentbe a többi lelkinyomorék síratassa magát! Persze mind ez a pszichológusoknak kedvez de én vagyok a rossz ember hogy leírom az igazat mi? Puhány nyomorék generáció lett felnevelve amit manipulálnak hogy önként oda menjen majd 1 óráig pofázzon aztán oda adja az 5 ezret....gratulálok a pszichológusoknak... tönkre tettek 1 generációt a sok midern céggel kézen fogva! 👏👏
2022. okt. 4. 02:59
 20/40 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező: nem vagy te valamilyen felsőbb hatalom, hogy egyfajta alap-igazságot állítva ilyen kijelentéseket tegyél.

Könyvet olvasni nem vagy hajlandó tájékozatlanságod valamiféle pótlására, a "pszichológus az ember kezébe nyomja a gyógyszert" és hasonlókkal már a kérdés kiírásának pillanatában bizonyítottad a maximális tájékozatlanságodat. Nem tudod mit tanul egy pszichológus, milyen a pszichológia szak, összekeverted másvalamivel.

Az általad említett közösségi médiát nem nézem, sőt, Fb-t is jó ha pár havonta egyszer használom.

Negyven felett vagyok, szóval nem "a mai generáció" vagyok.

Imádsz általánosítani, fröcsög belőled az utálat.

Ha nem lennének lelki problémáid, e kérdés sem született volna meg.

2022. okt. 4. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!