Stressz, szorongás mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Üdv, annyi a lényeg, hogy szeptemberben új közegbe kerültem. A nyáron úgy éreztem, hogy mentálisan kezdek felépülni, de amint bekövetkezett ez a váltás az életemben úgy érzem, hogy újra a béka feneke alatt vagyok. Erre még rájön az, hogy az új közegben sokan nem veszik figyelembe, hogy én mentálisan kivagyok.
Most feszültség övez és úgy érzem, hogy a levegőt is nehézkesen veszem. Öngyilkosság gondolata kerülget. Pedig nagyon sok mindent értem el, de szociális kapcsolataim szinte nincsenek. Az előttem álló akadályok mindig elrettentenek. Szomorú és kétségbeesett vagyok. Egy pancser vagyok őszintén, aki szinte mindent elbaltáz és ez sem hagy nyugodni, mert mindig van valami.
2022. okt. 1. 18:01
2/4 A kérdező kommentje:
Nem járok.
2022. okt. 1. 18:06
4/4 anonim válasza:
Terápia. Annyiszor mondjuk, itt nem ismer senki téged, nem tud segíteni. Minden ember más. Nem ciki. Inkább kötelező lenne már mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!