Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin 0,25napi 3 szem...

Frontin 0,25napi 3 szem ,csökkenteni szeretném,hogy tegyem,hogy ne legyen elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
Két hónapja szedem pánik betegségre SERTRALiN Tevat 0,50 és napi 3frontint 0,25. Csökkenteni szeretném a frontint !Van valaki akinek van tapasztalata?

2022. szept. 15. 09:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Te mennyi ideg szedted a frontint?annyi mindent olvastam a nehéz leszokásról,hogy félek a függőségtől!
2022. szept. 16. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
A nehéz leszokás évekig tartó napi több mg adagot jelent.
2022. szept. 16. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
ebből esetleg a hosszú idő lehet igaz, mivel olyantól hallottam szörnyű elvonásról beszámolót aki csak napi 1x0,25-öt szedett, nem kell sok mg hozzá
2022. szept. 16. 13:17
 14/20 anonim ***** válasza:

12-essel értenék egyet, DE elképzelhető, hogy valaki már 2 hónap alatt rászokik nagyon ekkora adagra.

3 x 0,25-öt úgy lehetne pl. elhagyni, hogy a reggelit felezed (a 0,25-ösnek van törésvonala), beveszed az egész délit és az egész estit. Ezt csinálod egy hétig. Utána a délit is felezed, egy hét, utána az estit is, egy hét. Utána elhagyod a reggelit, egy hét, a délit, egy hét, végül az estit.

Ha ez így gyors, akkor lassítasz rajta.

Nekem 3 x 1,5 mg volt a kezdő adagom (jöhet a szokásos lepontozás). Abból lett évek után 3 x 1,25 (magamtól). Ennél lejjebb nem tudtam menni. Aztán elvették a xanaxot, rivotrilt kaptam fél évig, aztán kb. egy hétig megint xanaxot, akkor "csak" 3 x 1 mg-ot. Azt vették el a kórházban, amikor pszichózisom volt, a 3 mg-ot 3 hét alatt. Nyilván azért lehetett ilyen gyorsan, mert kaptam egy csomó antipszichotikumot.

Szóval mint minden pszi gyógyszerrel, ez is tök egyéni. Az adagok is, a mellékhatások is, az elvonás tünetei is és az is, hogy milyen gyorsan lehet elhagyni.

2022. szept. 16. 14:11
 15/20 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Mindig csak egy picit vágj le belőle, mondjuk hetente.
2022. szept. 17. 09:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2022. szept. 18. 18:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Én 6 evig birtam pánikbetegséget gyógyszerek nélkül.

Majd mikor mar nembirtam itthonrol kimenni akkor elkezdtem szedni az anti-depit meg napi 3 x 1 0.25 frontin.

Pár honap utan minden gond nelkul szepen el tudtam hagyni a frontint.

2022. nov. 7. 23:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2022. nov. 8. 06:13
 19/20 anonim ***** válasza:

2018 óta szedem a Frontint. Eleinte napközben reggel délután azaz 2x0.5 mgot, éjszakára pedig 3x0.5 mg. Iszonyú nagy adag volt és eleinte hatott aztán már semmit.

Gyorsan le is tettem a napközbeni adagot, az nagyon simán ment pedig már pár hónapja szedtem.

Összesen 2.5 mg-ot szedtem, jó tudom van aki 8 mgot szed hát annak lesz nagyon nehéz a leszokás.

Az esti adagot szeretném csökkenteni, mert már semmi hatása nincs és 3 frontint szedek azt pedig alig akarja már kiírni a doki, mondván 1 is elég éjszakára.

Körömreszelővel kell leszokni, mindig egy kicsit többet reszelni belőle. Sok sikert mindenkinek.

2023. dec. 18. 09:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Sikerült letenném teljesen a frontint egy pár hónapig de beköszöntött az ősz, a tél és zaklatottságot érzek. Az antidepresszánst az szedem , rendben is volnék viszont az alvásom kritikán aluli. Felírtak nekem Zolpidem altatót azzal tudtam aludni 6 órát kb egy hónapig de lassan többet mind 3 órát nem tudok vele aludni. Ismét hozzá nyúltam a fronti hoz mert le nyugtat . Mindent próbáltam már de már hosszú ideje egy jót nem aludtam sajnos.
2023. dec. 20. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!