Frontin 0,25napi 3 szem ,csökkenteni szeretném,hogy tegyem,hogy ne legyen elvonási tünetek?
12-essel értenék egyet, DE elképzelhető, hogy valaki már 2 hónap alatt rászokik nagyon ekkora adagra.
3 x 0,25-öt úgy lehetne pl. elhagyni, hogy a reggelit felezed (a 0,25-ösnek van törésvonala), beveszed az egész délit és az egész estit. Ezt csinálod egy hétig. Utána a délit is felezed, egy hét, utána az estit is, egy hét. Utána elhagyod a reggelit, egy hét, a délit, egy hét, végül az estit.
Ha ez így gyors, akkor lassítasz rajta.
Nekem 3 x 1,5 mg volt a kezdő adagom (jöhet a szokásos lepontozás). Abból lett évek után 3 x 1,25 (magamtól). Ennél lejjebb nem tudtam menni. Aztán elvették a xanaxot, rivotrilt kaptam fél évig, aztán kb. egy hétig megint xanaxot, akkor "csak" 3 x 1 mg-ot. Azt vették el a kórházban, amikor pszichózisom volt, a 3 mg-ot 3 hét alatt. Nyilván azért lehetett ilyen gyorsan, mert kaptam egy csomó antipszichotikumot.
Szóval mint minden pszi gyógyszerrel, ez is tök egyéni. Az adagok is, a mellékhatások is, az elvonás tünetei is és az is, hogy milyen gyorsan lehet elhagyni.
Én 6 evig birtam pánikbetegséget gyógyszerek nélkül.
Majd mikor mar nembirtam itthonrol kimenni akkor elkezdtem szedni az anti-depit meg napi 3 x 1 0.25 frontin.
Pár honap utan minden gond nelkul szepen el tudtam hagyni a frontint.
2018 óta szedem a Frontint. Eleinte napközben reggel délután azaz 2x0.5 mgot, éjszakára pedig 3x0.5 mg. Iszonyú nagy adag volt és eleinte hatott aztán már semmit.
Gyorsan le is tettem a napközbeni adagot, az nagyon simán ment pedig már pár hónapja szedtem.
Összesen 2.5 mg-ot szedtem, jó tudom van aki 8 mgot szed hát annak lesz nagyon nehéz a leszokás.
Az esti adagot szeretném csökkenteni, mert már semmi hatása nincs és 3 frontint szedek azt pedig alig akarja már kiírni a doki, mondván 1 is elég éjszakára.
Körömreszelővel kell leszokni, mindig egy kicsit többet reszelni belőle. Sok sikert mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!