Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány éves kortól adnak ki...

Hány éves kortól adnak ki nyugtató vagy altató hatású gyógyszert a gyógyszertárban? (Frontin)

Figyelt kérdés
Gyakran szorongok amióta elkezdődött a suli, elötte is volt családi problémák miatt de akkor ritkább volt hogy előjött a szorongás, és gondoltam vennék frontint, de nem tudom hogy 16 évesen ki adják e nekem recept nélkül, háziorvost nem akarom belevonni a dologba, nem szeretek a problémáimról beszélni, és mivel még kiskorúnak számítok biztos rákérdezne, vagy tőlem vagy a szüleimtől, vagy ha a frontint nem is adják ki recept nélkül akkor más valami nyugtató hatású gyógyszert ki adnak recept nélkűl kis korúnak? aki tudd eről valamit megköszönném a felvilágosítást.
2022. szept. 9. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Menj el egy gyógynövényesbe, hova frontinozol xd. Felejtsd el a gyógyszerezést
2022. szept. 9. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Recept nélkül Frontint senkinek nem adnak ki, ráadásul szakorvosi javaslat kell hozzá.

Gyógyteákat vehetsz.

2022. szept. 9. 21:16
 3/14 Metionin ***** válasza:
100%
Recept nélkül nem adják ki senkinek és szakorvosi vélemény nélkül nem írja fel a háziorvos sem, csak a pszichiáter. Keress gyógynövényes készítményt, valeriana, komló, levendula, citfomfű, orbáncfű tartalmút, tea is jó.
2022. szept. 9. 21:17
 4/14 A kérdező kommentje:
2# Értem, és esetleg valami növény alapú nyugtató? Hasonló mint a Valeriane csak erősebb?
2022. szept. 9. 21:19
 5/14 A kérdező kommentje:
3# köszi, megpróbálom ezeket
2022. szept. 9. 21:19
 6/14 A kérdező kommentje:
1# miért kell ennyire bunkó módon válaszolni? Szerintem semmit nem ártottam neked, "hova frontinozol" hidd el nem trendből vagy menözésből akarom szedni, kicsit fogd vissza magad kérlek, nincs a hozzád hasonlókhoz kedvem.
2022. szept. 9. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Az első vagyok. Talán azért mert eszedbe juthatna hogy ilyen fiatalon ne tedd tönkre magad gyógyszerekkel😃👍
2022. szept. 9. 21:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#6 Figyelembe véve, hogy a Frontin többek között erős függést is okozhat, én nem akadnék fent az egyes válaszolón.

Az erős nyugtatók vénykötelesek.

Másfelől érdemesebb lenne elmenni egy szakemberhez, mert a nyugtatók nem szüntetik meg a kiváltó okokat.

2022. szept. 9. 21:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Azon nem gondolkoztál el hogy hiába akarsz valakinek segíteni vagy jó tanácsot adni ha alpári hangnemben mondod? Annyit érsz el vele mintha csak tovább lapoztál volna, vagy rosszabbat érsz el mintha tovább görgettél volna.(igaz ezt most írásban kaptam meg de a lényege ott van)
2022. szept. 9. 21:39
 10/14 A kérdező kommentje:
6# köszi a választ, az előző az az egyesnek ment.
2022. szept. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!