Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány éves kortól adnak ki...

Hány éves kortól adnak ki nyugtató vagy altató hatású gyógyszert a gyógyszertárban? (Frontin)

Figyelt kérdés
Gyakran szorongok amióta elkezdődött a suli, elötte is volt családi problémák miatt de akkor ritkább volt hogy előjött a szorongás, és gondoltam vennék frontint, de nem tudom hogy 16 évesen ki adják e nekem recept nélkül, háziorvost nem akarom belevonni a dologba, nem szeretek a problémáimról beszélni, és mivel még kiskorúnak számítok biztos rákérdezne, vagy tőlem vagy a szüleimtől, vagy ha a frontint nem is adják ki recept nélkül akkor más valami nyugtató hatású gyógyszert ki adnak recept nélkűl kis korúnak? aki tudd eről valamit megköszönném a felvilágosítást.
2022. szept. 9. 20:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
1# Vagy mind1 nekem, ehez nincs kedvem, ezért ok, neked van igazad, vagy bocs vagy nem tudom, csak hagyjál.
2022. szept. 9. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Túlságosan felfújod a dolgokat. Inkább örülj hogy hasznos választ kaptál
2022. szept. 9. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Ja és ettől az alpári nagyon távol áll
2022. szept. 9. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan háziorvos, aki altatót vagy nyugtatót felír szakorvosi javaslat nélkül, de akinek komolyabb a gondja, azt szakorvoshoz küldi. Ha kis adag tartósan is elég vagy csak átmenetileg kell, akkor felírja. Égig nem emeli.

Valeriana is okozhat függőséget.

2022. szept. 9. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!