Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin függőség okozhat...

Frontin függőség okozhat később magas pulzus problémát?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve voltam függő, hónapokig szedtem elég sokat, volt, hogy napi 8 mg is volt. Egyre több kellett, mert nem hatott eléggé, aztán meg fél napokat aludtam. Nagyon nehéz is volt leszokni.

2022. szept. 12. 23:46
 1/9 nylonx ***** válasza:
Pánikbetegségre?
2022. szept. 12. 23:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Eredetileg nem arra szedtem, viszont pánikbeteg lettem, de én azt egy traumához, félelemhez kötöm, hogy kialakult.
2022. szept. 13. 00:07
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem vastagbélgyulladásom lett tőle
2022. szept. 13. 02:30
 4/9 anonim ***** válasza:
De volt magas pulzusod , ha igeb mennyi ?
2022. szept. 20. 15:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Volt és van is, de volt egy rosszabb időszak, akkor 100 alatt kb nem volt pulzusom szinte soha. A legdurvább amikor nyugalmi helyzetben felment 165re.
2022. szept. 20. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Előző vagyok , írj privátot , hasonló helyzetben vagyok , milyen körülmények között ? Nekem alvás közben volt 190 is , meg ébren 150
2022. szept. 20. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Először is gratulálok, hogy sikerult leszokni erről a vacakról. Én 10 éve szedem(-1,5év), egy éve már napi 8-10mg környékén vagyok. Nekem mindig tökéletes volt a pulzusom, gondolom a sportolás miatt. Azóta szedek ennyi frontint, amióta abba kellett hagynom a sportot sérülés miatt és ágyhoz kötött lettem. Lényeg, hogy 9 éves szedés alatt nyugalmi pulzosom ~70 volt, gyógyszer nélküli időkben is, az elmúlt egy évben átlag 100, de szokott 137 is lenni nyugalmi allapotban. Már szedek bétablokkolót, az segít csak. Talán ha ilyen régóta nem szeded, hátha nem ez okozza, bár valóban lehet összefüggés.
2022. szept. 21. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól alacsony lehetne max , de magas semmiképp se
2022. szept. 21. 01:14
 9/9 A kérdező kommentje:

7, köszönöm. Utóbbi évben már nem olyan durva, de volt egy időszak amikor kegyetlen volt. Semmitől felment pl 155re kb.😳 ültem mamámnál és nyugodtan beszélgettem vele. Még értettem volna, ha lépcsőzés után pl, vagy hasonló, de láthatóan semmi. Mondjuk 2 éve volt 1 ritmuszavaros időszakom, amikor plusszokat is vert a szívem, de minden 3.ra.

8, amíg szedtem valószínű az volt, ez az utólagos hatásra vonatkozott , a kérdésben.

2022. szept. 21. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!