Indokolatlan rosszkedv, szomorúság lehet szorongás miatt?
Hiába aludtam eleget és jól is, ma elég nyomottan keltem, a hangulatom sem jó, már pár percre el is sírtam magam, pedig az ég világon semmi nem történt, nem bántott senki, nem hallottam semmi rosszat sem.
Viszont a jövő héttől tartok. Egyrészt nekem kezdődik az egyetem, ami önmagában is új, nem ismerek senkit (aggódom is emiatt, mert tipikus introvertált vagyok, enyhe szociális fóbiával), más lesz az életem, na meg 3 hónap semmittevés után nem tudom hogy fogok visszarázódni a tanulásba. Plusz nyelvvizsgázni is megyek.
Az az oka, amit leírtál. Ne agyalj annyit. Tedd szép sorban a dolgodat, végezd a feladataidat, ahogy jönnek egymás után. Menni fog.
Tudnod kell, hogy akik az évfolyamon veled együtt kezdik, mindvugyanazt érzik, gondolják, amit te. Légy velük együttérző. Aki mellé kerülsz, mutatkozz be. Beszélgess a tapasztalataidról, kérdezd az övéről. Ugyanezt a csoportban/tankörben. Barátságos mosoly, nyitottság.
Mondom: ugyanazt érzik, mint te. Nekik is minden új.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!