Állandóan félek,rettegek. Ebből csak gyógyszerrel van kiút ?
Generalizalt szorongásom van,nem akarok gyógyszert szedni,pedig az orvos már kiírta a scippát.
Ez már elviselhetetlen..egész nap fekszem és ideges vagyok aggódok félek.
Mindig van valami ,és néha jönnek a negatív gondolatok, hogy minek főzök,már úgysem fogom megenni stb .
Nagyon szeretnék jól lenni,de félek a gyógyszerektől.
Erre más megoldás nincs ?
Vagy ha a gondom megoldom ami miatt ideges vagyok akkor jobb lehet ?
Az, hogy van egy ritka betegségem,amit egyszerűen nem tudnak kezelni ,mert egyszer jó a vérkép egyszer rossz.
És hónapok óta sakkoznak a dokik hogy mi legyen.
Már rég műteni kellett volna,de ott vagyok mint fél éve ,mikor még nem tudtam mi bajom .
Nem szeretném leírni mi a betegségem,ha nem baj,remélem megérted.
8
Valóban ?
És utána könnyű volt letenni ?
Bár 10 év után ez hülye kérdés,biztos nem volt könnyű .
Nem tudom... agyalok,mert így élni nem lehet.
Iskolát sem tudtam elkezdeni.
#9 Szorongásra szedtem. Még pszichoszomatikus tünetet is elmulasztott, ami munkahelyen zavart, hogy puffadtam, ezért rendesen ebédelni se tudtam.
Esetedben abszolút indokolt a szedése, mert a normál életben akadályoz meg, nemcsak egy mellékes kellemetlenség.
Én se hittem benne korábban, hogy gyógyszer tényleg működhet. Jobb lett volna hamarabb tudni. 30 éves koromtól 40-ig szedtem, azért hagytam abba, mert elkezdtek fájni a térdeim és semmitől nem múlt el. Egyik napról a másikra tettem le a gyógyszert. Érzem, hogy nincs benne az anyag a szervezetemben, jobban érzékelem a fájdalmat az életben. Lehet, depressziós lettem, nincs étvágyam se. De tűrhető szintű a probléma. Lényeg a lényeg, hogy 10 éves szedés sem okoz súlyos bajt. Elmúlt a térdfájdalmam is.
Néhány évig szedjed, megtapasztalja a szervezeted, milyen sokkal kisebb szorongással élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!