Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek hatni fog az...

Szerintetek hatni fog az antidepresszáns?

Figyelt kérdés

Fevarin 50 mg-ot szedek már 22 napja.

Nem érzek változást. :(

2022. szept. 2. 11:34
1 2
 11/11 33fn9 ***** válasza:
78%

Mi az hogy lélek?

Nincs olyan h lelki baj vagy testi baj. Az agy egy ugyan olyan szerv mint a szív vagy a tüdő. Szegényben néha megkavarodnak a dolgok. Ne kérdezzétek miért. Az orvosok se tudják. Én 6 hónapig próbálkoztam gyógyszer nélkül. Szenvedtem. Mert egyesek elhitették velem h a gyógyszer az az ördögtől való! Nem. Ha szükség van egy jó antidepire akkor az nem az ördögtől való. Igen is jó, hatékony. Bárki aki depressziósnak érzi magát. És ezeket a sorokat olvassa de még nem döntött h szedjen-e gyógyszert vagy se. Kezdje el. Engem 3hónap alatt helyre tett. Bánom hogy hittem a gyógyszerelleneseknek! Fél év ment miattuk kukába az életemből. Mai napig is napi egy cipralex 10mg ot szedek reggel már fél éve. Szuperul vagyok. Vállalkozok. Van barátnőm. Vállalkozásom. Visszakaptam az életem. Mellékhatás kb 0.

2022. okt. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!