Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány hét múlva kezdett el...

Hány hét múlva kezdett el nektek hatni az antidepresszáns?

Figyelt kérdés
Mire szedtétek?

2022. szept. 1. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Nekem jó két hét volt mire beállt, de már egy hét után is éreztem hogy jelentősen segített. Viszont az első két nap pocsék volt. Hivatalosan "major depressziós szakasszal" diagnosztizáltak. Öngyilkossági gondolataim voltak.
2022. szept. 1. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
38%

Nekem úgy működött a dolog, hogy észre se vettem, hogy hatni kezdett, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy tök jól vagyok. Szerintem 1-2 hónap eltelhetett, mire ez tudatosult bennem, de biztos vagyok benne, hogy már bőven előtte is hatott. 2 hét kell neki általában, és ha jól emlékszem azt szokták mondani, hogy ha 3 hónap után sem érzel változást, akkor biztos váltani kell gyógyszert.

Én szorongásra szedem.

2022. szept. 2. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Másfél hónap tuti hogy volt. Közben sokkal rosszabbul lettem, annyira hogy bevettem mellé 5 darab 3mg-os nyugtatót és ráittam fél üveg wiszkit.Azt mondta hogy ez normális állapot és később jobb lesz. Igaza volt.
2022. szept. 5. 00:42
 4/10 anonim ***** válasza:
22%

Attól függ, melyik. :) Az escitalopram nagyon sokára, 6 hét után kezd hatni általában. Én nem is igazán éreztem hatását, csak amikor 3 hónap után abbahagytam, mondván, hogy "hát ez nem hat". Na akkor rájöttem, hogy jó volt az, csak nem eléggé. (Ezt kétszer is eljátszottam pár év különbséggel.)

Az elontril 6 nap után hatott és nagyon jó is volt, de fél év után hatását veszítette.

Emlékeim szerint még a duloxetin is használt, elég hamar, talán 1 hét-10 nap (?) után, de azt is abbahagytam, mert volt egy olyan mellékhatása, amit akkor nem viseltem el. (Most elviselném.)

2022. szept. 5. 09:21
 5/10 33fn9 ***** válasza:
44%

Szerintem úgy 3 hónap volt mire teljesen faszán lettem.

Escitalopram

Depresszióra

Nekem bevált.

2022. szept. 6. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Most komolyan, miféle idióta pontozgatja le itt mások személyes tapasztalatát? És persze indokolni nem meri, csak lapít mint szar a fűben.
2022. szept. 6. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

Hár én jól le lettem pontozva. 😂😂😂 Pedig a pszichiátereim is mondták, h az escitalopram sokára, az elontril NAGYON hamar fog hatni. (Két különböző orvos írta fel a két gyógyszert.)

4-es voltam

2022. szept. 6. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

Én már csak sírva röhögök az egészen. Kipróbáltam 7 féle antidepit, van tapasztalatom bőven. Bármit írok, le vagyok pontozva. Pedig tényleg saját tapasztalatot írok le, ill. h orvos mit mondott.

Na jó, pont lesz.rom. 😂😂

4-es, 7-es voltam

2022. szept. 6. 22:10
 9/10 33fn9 ***** válasza:
Szerintem Szendi Gábor úrnak van 3-4kamu profilja. Belép és lepontoz minket 🤣
2022. okt. 13. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Nnnna látod, ez nem jutott eszembe, pedig simán lehet. 😂😂😂😂

2022. okt. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!