És azóta is jársz hozzá, vagy ez volt az egyetlen alkalom?
A gyógyszer + pszichoterápia együtt szükséges - de lehet, hogy ő úgy ítélte meg, hogy először gyógyszerrel kell téged olyan állapotba hozni, hogy egyáltalán szóba jöhessen a pszichoterápia....
Ennyi információból nem lehet túl sokat levenni - nem ismerjük az állapotodat, stb.
De te se vagy pszichiáter, hogy felülbíráld a szakorvost.
2021. nov. 22. 15:50
3/6 anonim válasza:
Ez egyszerűbb és gyorsabb.
2021. nov. 22. 16:50
4/6 A kérdező kommentje:
Nem járok hozzá. Csak háromszor voltam. Diploma után munkanélküliként kerestem fel, a szülői házban lakva. Édesapám fizette a kezelést, de harmadik alkalom után, amikor csak gyógyszert írt fel a fickó azt mondták a szüleim, hogy akkor innentől járjak a kórházba gyógyszerért ingyen. Aztán az egyik munkahelyemmel nem lett volna összeegyeztethető, hogy fél napokat ülök a kórházban három havonta a gyógyszerért, így leszoktam róla orvosi segítség nélkül. És kb. fél évig jól is voltam, aztán negatív dolgok jöttek az életembe. Ez volt két éve. Most újra terapeutát keresek, nem gyógyszert, az nem old meg semmit.
2021. nov. 22. 19:28
5/6 anonim válasza:
Én ezért nem megyek orvoshoz... Sarlatán mind. Nagyon sok rosszat olvasok. Én igen rossz állapotban vagyok, de azért nem megyek, hogy 2 doboz gyógyszerrel elintézzék. Legutóbb 12 évvel ezelőtt kíséreltek meg így kezelni, hasztalanul. 5 évvel ezelőtt nekifutottam újra, akkor is 2 doboz gyógyszerrel próbálkozott egy másik orvos. Ki sem váltottam. Anyám is gyógyszerfüggő ezekkel a betegségekkel, abból nem kérek, köszönöm. Láttam, hogy mennyire hatásos... Abban nőttem fel.
2021. nov. 23. 09:45
6/6 anonim válasza:
Vannak jó pszichológusok, a pszichiáter alapvetően orvos, ő a gyógyszerben hisz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.