Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez szociális fóbia?

Valaki a Plútóról kérdése:

Ez szociális fóbia?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azt a kérdést szeretném felteni,hogy szerintetek ez mitől lehet.

Régen mikor kisebb voltam ment a barátkozás szinte mindig én kezdeményeztem,de a harmadik osztály óta alig beszélek valakivel,6 évet töltöttem el úgy ,jogy alig beszéltem valakivel .Akkoriban habár rossz érzés volt nem zavart ennyire mint most ,akkor joban érdekelt az ,hogy ne csalódjak bennük.Most azonban 9-dik osztályosként szeretnék barátokat de nem megy amiért iskolába vagyok szorongós,szédülök ,pánikrohamaim lesznek stb de ezekről senki sem tud .Másnak szemébe nézni soha nem tudtam.Ezen kívül félek,hogy csalódást okozok v én családok.Néha el tudok beszélni egy egy személyes, de nekem a 3 már tömeg

Házi orvoshoz is ha beteg vagyok az anyukámal járok és ő beszél többet helyettem .Nagy önbizalmam nincs ,elég kevés, néha elkezdem hibáztatni magam

Szerintetek mi lehet?

L/16

ma 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel a pszichológust, természetesen a szüleiddel együtt.
ma 09:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Van rá tanácsotok ,hogy mondjam el nekik ,hogy pszichológus kéne?Ők nem tudnak semmiről sem
ma 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:

És otthon senki sem látja, hogy nincs minden rendben veled?

Elég gáz!

ma 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!