Escitil nevű gyógyszer mennyi idő alatt kezdett el hatni nálatok?
Figyelt kérdés
Szorongásos zavarokra szedem, már egy hete szedek felet (5mg-ot) holnaptol pedig 10mg-ot fogok, viszont még semmi hatását nem érzem. Mellékhatások sem jelentkeztek viszont. Nálatok hasonló panaszokon (szorongás, pánik) mennyi idő után segített?2020. okt. 21. 21:01
2/9 anonim válasza:
1 hónap míg hatni kezd. Az hogy mikor mulik el teljesen a szorongás azt nem tudom. Énis arra várok. 2 hónapja szedem már 15 mgra emeltük.
5/9 anonim válasza:
1-es vagyok, kb. 180 fokos fordulatott vett mostanra a hangulatom, dolgokhoz, élethez való hozzáállásom.
6/9 anonim válasza:
Sziasztok én is már 16 napja szedem az Escitilt de még mindig nem vagyok annyira jól tőle. Tényleg kell 1 hónap mire kifejti a hatását? Én 10 mg ot szedek.
7/9 anonim válasza:
6os igen. Ha még nem vagy jól lehet hogy emelni kell.
8/9 anonim válasza:
Szerintetek is már 2 hét alatt sokkal jobban kéne lennem? Csak akkor vagyok jobban ha beveszem a nyugtatót de az is kb 3 órán keresztül tart a hatása. Utána minden rosszabb lesz megint.
9/9 anonim válasza:
Valamivel már jobban kellene lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!