Mennyi idő alatt kezd újra érdemben hatni a rexetin?
Szerintem túl nagy adaggal csökkentettél, nagyon kicsivel, folyamatosan érdemes csökkenteni
.
Második vagyok, testsúlyom 74kg, mellékhatás az elején volt, eltűnt. Para vagy nem azt nem tudom, de a 7 év alatt családot alapítottam és boldog vagyok most. Szó se róla, hogy a gyógyszert pártolom, de nekem segített. 2013-ban kezdtem szedni és akkor 49kg voltam 24 éves férfi létemre. (Persze nem emiatt írták fel) Most 32 évesen egy percig sem bánom, hogy szedni kellett. Elhagyni nem könnyű de meg lehet csinálni. Közel 400 napja nem szedtem egy darabot sem.
Mehet a lepontozás, magasról lesz.rom.
4-es: lepontozás? Amit leírtál, egy sikersztori a maga módján, gratula!
Egy ismimnek azt mondta a dokija, h közel 4 év használat után ideje lenni vagy legalább szünetet tartani.
Jah, egy kérdés: téged nem tett felelőtlenné a Rexi? Ezt lehet olvasni róla, nálam is bejött, pluszba a libidómat is megtolta.
"pluszba a libidómat is megtolta."
Ezt, hogy érted pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!