Lehet hogy ezután nem fog hatni az antidepresszáns?
Escitilt
Hát remélem így lesz :(
Szerintem hatni fog. Van olyan megfigyelés, hogy másodszor már nem hat egy gyógyszer, ami először teljesen jó volt. (Nagyon sok embertől hallottam ezt.) De mivel még ki sem ürült a szervezetedből, ezért minden oké.
3
Az eszcitalopram nagyon sok embernek bejön. Én itt a gyakorin rengetegszer olvastam, hogy teljesen elmúlt a pánik. Ill. volt lakótársam is ezerszer jobban volt vele, mint nélküle.
Megkérdezhetem, hogy miket szedtél?
Paroxat, Cymbalta, Venlafaxin, Sertralin, Brintellix, Coaxil, Mirtazapin,Trittico, Citalopram.
Cymbalta és Sertralin: enyhe hatása azért volt
Mirtazapin szorongásra kicsit hatott.
Sertralin és Mirtazapin: együtt közepes hatás depresszióra. Zabáltatott.
Trittico: álmosít, elalváshoz jó.
Venlafaxin: egy falatot sem tudtam enni. Nagyon lefogytam.
Többinek nem volt hatása. Paroxattól és Citalopramtól rosszul voltam, ezért lett leállítva
Brintellixtől hosszú idő után is hánytam, hatása semmi
Mirtazapinból csak 15 mg megy, több kiüt és fejfájást okoz.
5-ös. Nyugtató mindegyik mellé kellett. Vagy más, nyugtató hatású gyszer. Pl Pregabalin.
Most 1/3 szem Tritticot szedek alváshoz. Nincs depresszióm most (télen szokott lenni, most is volt, de már múlik magától)
Korábban egész szem sem akart igazán hatni depresszióra.
Lamolepet is szedek. Ez bipol depressziós fázisára van kitalálva, de enyhe visszaesést megelőző hatása is van kevert és hipomán epizód ellen. A védő hatása nekem elég. Depresszió ellen kevés.
5 és 6-os.
Eszembe jutott, hogy Elontrilt és Agomelatin tartalmú (neve nem ugrik be) antidepit is szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!