Sertralin Sandoz 2 és fél hónap után elvonási tünetek? 100 miligrammról 50 re?
A szertralint már kb 1 éve szedem és a pszcihiáteremmel decemberben úgy döntöttünk hogy mivel szeretnék leállni a gógyszerről felére csökkentette. Egyébként a pszihiáterem szerint nem is lenne szükségem a gyógyszerre.Most meg rosszul alszok és rendkívül ideges és ingerlékeny vagyok. A véreredményem azt mutatta hogy dupla annyi vasnak kéne lenni a szervezetemben. Lehetséges hogy 2 hónap után a hiányát érzem? Az első két hónapban semmi baj és hiányérzet nem volt.
Az a gond hogy most jelenleg kb egy két hete a pszihiáterem elköltözött ezért egy doktornő írja fel a gyógyszeremet de jelenleg nincs pszihiaterem majd találnak. A gond az hogy nyáron tényleg teljesen szeretnék leállni a gyógyszerről mert egy korty alkoholt nem ihatok meg és én még soha de tényleg soha nem itteam alkoholt.(mert régebben még más gyógyszereket is szedtem) 19/lány
mi a f*sz #1?
te most komolyan azt mondtad egy 19 éves lánynak hogy piáljon szertralinra...?
Na mindegy ezt elengedem. Igen, ez lehetséges, de pontosan mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!