Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire számítsak? Antidepresszán...

Mire számítsak? Antidepresszáns mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőtt írták fel a Sertralin Sandoz nevű gyógyszert nagyon erős pánikrohamokra. Szedtem 9 hónapig majd a pszichiáter véleménye miatt abbahagytam. Egy rosszabb volt utánna a pár hónap és mostanság nagyon erősődtek a pánikrohamok de tudtam kezelni, egyszer sem mentem haza vagy fordultam vissza hanem megvártam amíg véget ér. Mivel nagyon kellemetlen hogy minden nap vannak panikrohamaim ( tudom kezelni es nem annyira veszes) de akkor is rossz. Egy masik doki felirta ujra ezt a gyogyszert es ma bevettem egy felet. Es felek hogy mennyire fogja felerositeni a tuneteket. Regebb amikor szedtem egyaltalan nem volt mellekhatasa.

Szoval szerintetek hiba volt hogy ujra elkezdtem szedni ugy hogy kozbe mar nem annyira eros, de megis zavaro a jelenlevo szorongasom?

2021. dec. 8. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
24%
Tudod hogy gyógyszerrel jobb volt, de inkább szenvedsz. Ügyes.
2021. dec. 8. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem volt zavaró mellékhatás akkor miért kérdéses, hogy újra kell-e kezdened? Nyilvàn anno az orvos abban a hiszemben javasolta az abbahagyást, hogy helyrejöttél, de ez nem történt meg mint ahogy látszik. Az hogy napi szinten van rohamod, de elviseled már bőven az az állapot amire újra gyógyszert kéne szedned, főleg ha tudod, hogy használ. Igazából tényleg nem értem, hogy itt mi a dilemma tàrgya.
2021. dec. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!