Mire számítsak? Antidepresszáns mellékhatásai?
Másfél évvel ezelőtt írták fel a Sertralin Sandoz nevű gyógyszert nagyon erős pánikrohamokra. Szedtem 9 hónapig majd a pszichiáter véleménye miatt abbahagytam. Egy rosszabb volt utánna a pár hónap és mostanság nagyon erősődtek a pánikrohamok de tudtam kezelni, egyszer sem mentem haza vagy fordultam vissza hanem megvártam amíg véget ér. Mivel nagyon kellemetlen hogy minden nap vannak panikrohamaim ( tudom kezelni es nem annyira veszes) de akkor is rossz. Egy masik doki felirta ujra ezt a gyogyszert es ma bevettem egy felet. Es felek hogy mennyire fogja felerositeni a tuneteket. Regebb amikor szedtem egyaltalan nem volt mellekhatasa.
Szoval szerintetek hiba volt hogy ujra elkezdtem szedni ugy hogy kozbe mar nem annyira eros, de megis zavaro a jelenlevo szorongasom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!