Mennyi idő alatt érezhető a hatása a Mirzaten/Remeron/Yarocen antidepresszánsnak? Kezdetben ez a típus is felerősíti a szorongást?
Nekem is 1. naptól érezhető volt az altató hatás. Antidepresszáns hatása nem volt nálam. A szorongásomat felerősítette, de nem hagytam el, csak csökkentettem.
2
Nem kell minden antidepresszánsnak 1 hónap. Nekem a sokadik antidepresszánsom volt az első, ami a depressziómra hatott és egészen pontosan a 6. napon történt, hogy jobban kezdtem lenni.
Az biztos, hogy hatásos, de aki eleve normál súlyban van annak brutális...én nagyon sokat híztam tőle.
Pedig egyébként használt.
Azóta sem találtunk megfelelő gyógyszert.
Sziasztok!
Én Scippát szedtem 17 napig, de olyan rosszul voltam tőle hogy lecseréltük. Durva szorongás , nem alvás, nem evés… Frontin mellett is. Mirzatent kaptam. Tegnap este vettem be az első szemet. Teljesen jól vagyok tőle, úgy aludtam mint a bunda. Szorongás megszűnt teljesen. Furcsa ez nekem, nem így működnek az antidepik. Én várom a 2-3 hetes “szart”. Tudnátok kérlek erről írni?
9
Első szem után másnap nekem sem kellett nyugtató , tok jól voltam tőle és szépen lassan jobb lett de mint írtam állandóan brutal éhes voltam és rengeteget hiztam így elhagytam!
Nem szedek azóta másikat , magamtól kezdek rendbe jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!