A mentális teljesítményt mennyire veszi vissza a Yarocen/Mirtazapin/Mirzaten/Mirtadepi nevű antidepresszáns?
Idegen nyelven végzett, nagyon nehéz szakmai munkát kell megtanulnom multinál + egyetemre is járok, ez a kettő önmagában is hatalmas mentális teljesítményt igényel, ezt a szorongásos depresszió rontja ugye.
Ez a gyógyszer nagyon tompít, ha este veszem be, vagy akár javít is a teljesítményen, azzal, hogy pörget, és hogy csökkenti az alapbetegség tüneteit?
Yarocent szedtem. Nekem a mentalis teljesitmenyem a szorongas miatt kb 0, mindent elfelejtek es atsiklok minden felett. Sajnos elegge rossz, pedig intelligens ember vagyok. Amit tapasztaltam:
Az elejen amig hozzaszoksz szerintem ront, mert felerositi a szorongast. En mondjuk nem sokat vettem belole eszre, mert mar eleve akkora szorongasom volt, hogy nem igazan tunt fel, ha picit megdobta is. Viszont nekem amikor elkezdett hatni sokat segitett, nagyon. "Kitisztult" a gondolkodasom tole es tudtam beszelgetni, gondolkodni es ilyesmi. Szoval szerintem ha elkezd hatni akkor jobban leszel tole ilyen teten, de nyilvan mindenkinek mas.
Én kis mennyiséget szedek, más gyógyszer mellé.
Nem vettem észre ilyesmit. Sem azt hogy rontana, sem azt hogy javítana.
Estére szedem. A szedés elején azt vettem észre hogy bealudtam.
Illetve növelte az étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!