Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Düh miatti roham közben lehet...

Düh miatti roham közben lehet agyvérzést kapni? Mert én már úgy érzem hogy közel vagyok hozzá

Figyelt kérdés

Gyógyszert szedek de úgy látszik rosszat írtak fel mert rohamokat kapok tőle és kiszakadok a valóságból

Magam ellen szoktam fordulni tele vagyok sebekkel.

Gyűlölt embereken jár az eszem és miközben fejben ordítok velük úgy érzem el fog pattant a fejemben egy ér…

Van erre másik gyógyszer?

Voltak hatalmas veszekedéseim, ha a patkányokra gondolok, elönt a méreg és meg tudnám őket ölni

Az jár a fejemben hogy miket kellett volna meg tennem ellenük évekkel ezelőtt, emiatt csak meg frusztráltabb leszek mert már nincs rá lehetőségem

Nagyon rosszul vagyok, volt hogy már el is ajultam

Orvos tud ilyenen segíteni?

2022. aug. 13. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Igen tud. Pszichiátriára kéne menned és kapsz gyógyszert meg terápiára és dühkezelésre kéne járnod. A sportolás is segíthet.
2022. aug. 13. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Rossz gyogyszer, szoval rosszul reagalsz a hatoanyagra. Vissza kene menni oda ahonnan kaptad (haziorvos? pszichiater?) es masikat feliratni. Ja es ahogy 1 is irja, kezdj el sportolni, az segit levezetni a fusztraciot es megnyugtat - 3x/het 1 ora kardio szoval uszas vagy futas. Kesobb 5x/het 1 ora.
2022. aug. 13. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyógyszer előtt is ilyen voltál? Mert ha nem, akkor a gyógyszer hatása.

Akinek a mája nem tudja lebontani, pszichózist okoz.

Így történt, hogy néhány hetes Paxil kezelés után, jámbor családapák megölték a saját gyerekeiket.

2022. aug. 13. 14:30
 4/6 HoneyBunny válasza:
Igaz nem teljesen ugyanaz, de nalam az egyik allergia gyogyszer okozott ilyen duhkitoreseket es allando feszultseget. Mindenkit pofan tudtam verni, aki barmilyen hangott kiadott. Kapargattam a padot a suliban es ki kellett mennem az osztalybol, hogy le tudjak nyugodni. Nagyon szar volt. Amint letettem, el is mult.
2022. aug. 14. 00:07
 5/6 HoneyBunny válasza:
48%
Tudtam volna*, bocsi elirtam, azert nem pofoztam fel senkit.
2022. aug. 14. 00:08
 6/6 A kérdező kommentje:

3, gyógyszer előtt évekig depressziós voltam, kiderült hogy bipoláris. Aludni nem tudtam már, arra kezdtem el szedni frontint, aludni tudok tőle, de közben nagyon sok régi veszekedés visszajön(meg sok rossz emlék), amiktől ordítozom, meg magam ellen fordulok… frontin előtt ez nem volt.

Meg a pandemia is nagyon betett, azóta már torzul a valóságérzetem is.

Soha nem akartam befeküdni kórházba, mert felek tőle de nem tudom mi legyen

2022. aug. 14. 04:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!