Düh miatti roham közben lehet agyvérzést kapni? Mert én már úgy érzem hogy közel vagyok hozzá
Gyógyszert szedek de úgy látszik rosszat írtak fel mert rohamokat kapok tőle és kiszakadok a valóságból
Magam ellen szoktam fordulni tele vagyok sebekkel.
Gyűlölt embereken jár az eszem és miközben fejben ordítok velük úgy érzem el fog pattant a fejemben egy ér…
Van erre másik gyógyszer?
Voltak hatalmas veszekedéseim, ha a patkányokra gondolok, elönt a méreg és meg tudnám őket ölni
Az jár a fejemben hogy miket kellett volna meg tennem ellenük évekkel ezelőtt, emiatt csak meg frusztráltabb leszek mert már nincs rá lehetőségem
Nagyon rosszul vagyok, volt hogy már el is ajultam
Orvos tud ilyenen segíteni?

Gyógyszer előtt is ilyen voltál? Mert ha nem, akkor a gyógyszer hatása.
Akinek a mája nem tudja lebontani, pszichózist okoz.
Így történt, hogy néhány hetes Paxil kezelés után, jámbor családapák megölték a saját gyerekeiket.
3, gyógyszer előtt évekig depressziós voltam, kiderült hogy bipoláris. Aludni nem tudtam már, arra kezdtem el szedni frontint, aludni tudok tőle, de közben nagyon sok régi veszekedés visszajön(meg sok rossz emlék), amiktől ordítozom, meg magam ellen fordulok… frontin előtt ez nem volt.
Meg a pandemia is nagyon betett, azóta már torzul a valóságérzetem is.
Soha nem akartam befeküdni kórházba, mert felek tőle de nem tudom mi legyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!