Alkoholizmusból hogy lehet kijönni? 25L
PTSD miatt kezdtem el inni, utolsó alkalom pszichológus után kb. a padlóra küldött, azóta iszom újra, pedig fél évre letudtam tenni, az a gáz, hogy zsírmájam van már, epeköveim is vannak, szeptemberben veszik ki őket. Félek az egészségem miatt, de nem tudom megállni. Mit leeht tenni?
Gyógyszerfüggő is voltam, de abból már kihozott pszichológus, így nem iszom már gyógyszerre.
30
Felsorolnád a gyógyszereidet és hogy meddig, milyen dózisban szedted azokat?
Ill. van pszichoteápia is.
A legjobb a kettő együtt.
32
Xanax=frontin, mirzaten=mirtazapin.
A gyógyszercsoportokkal sem vagy tisztában, a felsoroltak közül 2 nyugtató, 2 antdepi, 1 antipszichotikum.
Én 18 féle pszichiátriai gyógyszert szedtem és jelenleg is szedek nyugtatót, antipszichotikumot és
hangulatstabilizálót.
Te is próbálkozhatsz...
Kérdező, olyan pszichiátert keress, akinek van pluszban terapeutai végzettségei is. Szimbólumterápia, sématerápia, stb. PTSD-ből a sima, "beszélgetős" pszichológus segítségével nem fogsz tudni kijönni. Ezeket a xarságokat nem lehet megoldani ugyanazon a tudatszinten, ahol létre is jöttek. És ha ezt sikerült megoldanod, akkor le tudod tenni az alkoholt. Fordítva ez nem működik.
Még az is lehet, hogy a pszichiáter terapeuta - aki a klienseként tekint rád és nem csak egy 10 perces gyógyszerfelíró futószalagként -, ajánl neked olyan gyógyszert, ami segít átvészelni a terápia kezdeti nehézségeit. És csak addig szedeti veled, amíg a gödörből el nem kezdesz kikapaszkodni. És nem azért írja fel, hagy az amúgy feltörő rossz emlékeidet elnyomja vele.
Na jó, én feladtam. Némileg szakember vagyok, erre le lettem pontozva.
Akkor oldd meg, nagylány egyedül.
36
Ne izgasd magad, vki ezzel szórakozik, h a kicsit is jó, normális, hozzáértő, tapasztalt válaszokat lenullázza...
36
Éppen nyaralok, nem volt időm senkit lepontozni...
Kösz kérdező hogy 2-szer próbáltam veled felvenni a kommunikáció fonalát de le se bagózol. Valami idióta meg le is pontozgat.
Pedig kifejezetten arra próbáltalak rávezetni hogy miképp lehet önerőből, gyógyszerek nélkül abbahagyni a piálást.
Nem botcsinálta okoskodó vagyok, hanem többféle tapasztalattal.
Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!