Alkoholisták, nektek sikerült valaha is mértékkel innotok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 02:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, azóta mértékkel iszom
Igen, de hamar visszaestem az eredeti állapotba
Nem
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én más függőség rabja vagyok, és ennek ellenére a második pontot merészeltem megjelölni, mert igaz. Remélem nem bánod, és elnézést kérek a kellemetlenségekért.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kellemetlen, a függőség az függőség.
2022. aug. 2. 03:11
3/5 anonim válasza:
Csak mértékkel sikerült. Minden nap megittam (már abba hagytam) néhány sört, hétvégén többet. Soha nem a részegség volt a cél, az idejét sem tudom megmondani, hogy mikor sikerült túlzásba vinni.
4/5 anonim válasza:
Persze, pl. vendégségben vagy nyilvános helyen nem iszok sokat, kockázatos. Azzal megvárom amíg hazaérek. Ha nincs rá mód hogy annyit igyak amennyit akarok akkor inkább nem iszok semmit, azt könnyebb, mint keveset.
5/5 anonim válasza:
Más függőség. Teljesen leállni csak napokra sikerül. Radikalisan (90%) csökkenteni könnyebb, mint teljesen kiiktatni. Ugy hónapokig elvagyok. Igaz, időről-időre elhagyom magam, de egy új elhatarozassal megint hónapokig megy a csökkentett mennyiség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!