Meghalt apám hogy lépjek túl?
Pokol volt a gyerekkorom.
Alkoholista volt, minden nap részegen jött haza, minden nap veszekedés.10 éve nem láttam, most vagyok 21.
A napokban derült ki, köztemetése volt és nem mentem ele rá, és lelkifurdalásom van miatta, csak az apám volt. Még csak azt sem tudom hova temették el
Ha a várost/falut tudod, akkor megkérdezheted az ottani önkormányzatot/temetőgondnokot, hogy hol nyugszik. Talán az könnyítene a lelkeden, ha elmennél elköszönni.
(Nekem is alkoholisták a szüleim, vagyis már csak apám. Anyámat elvitte a szesz. Mielőtt meghalt, néhány nappal veszekedtem vele. Nekem is volt lelkiismeret furdalásom. Én voltam ugyan a temetésén, de akkor lettem "feloldozva" mikor néhány héttel a temetés után kora reggel kimentem a temetőbe, amikor szinte senki nincs ott. És elmondtam, hogy sajnálom, hogy veszekedtem vele, de... Minden vele és a gyerekkorommal kapcsolatos érzésemet elmondtam. Jót, rosszat egyaránt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!