Alkoholizmusból hogy lehet kijönni? 25L
PTSD miatt kezdtem el inni, utolsó alkalom pszichológus után kb. a padlóra küldött, azóta iszom újra, pedig fél évre letudtam tenni, az a gáz, hogy zsírmájam van már, epeköveim is vannak, szeptemberben veszik ki őket. Félek az egészségem miatt, de nem tudom megállni. Mit leeht tenni?
Gyógyszerfüggő is voltam, de abból már kihozott pszichológus, így nem iszom már gyógyszerre.
Az a baj, hogy nem vagytok tisztában mennyire tönkre tudnak tenni egy embert a pszichiátriai gyógyszerek. Amíg szedtem őket depressziós voltam és nem tudtam dolgozni, napi 3 liter bort is megittam. Most meg legalább tudok dolgozni és jóval kevesebbet is iszom
Szóval kérlek be tanácsoljátok nekem a pszichiátriai gyógyszereket, mert azok tettek tönkre lelkileg és fizikailag is, memóriámról nem is beszélve, hogy profi voltam egyetemen matekból, aztán egy okj-t épp összetudtam hozni.
21
Nagyon sajnálom, h a gyógyszerek így betettek neked. Engem éppen 6 éve diagnosztizáltak bipollal, már elmúltam akkor 40. Pszichiátriákon voltam hónapokig + elvonón (mert ittam is 1-2 évig, keményen). 18 féle gyógyszert szedtem eddig.
NE ÁLLJ LE a keresgéléssel kérlek.
Kedves alkesz, jófej kérdező.
Tulajdonképpen mit szeretnél? Tehát mit vársz itt?
Komolyan nem tudom mi a célod?
Én is leírtam hogy lehet kijönni, önerőből, mások leírták hogy keress gyógyit, arra azt írod hogy nem kell.
Okés de valójában mire vagy kíváncsi?
Csak hogy értselek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!