Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az mennyire baj hogy néha nem...

Az mennyire baj hogy néha nem tudom megkülönböztetni hogy mi a valóság és mit "képzelek"?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy szoktam dolgokat látni amik valóban nincsenek ott,és mostanában összefolyik a való élettel(eddig tudtam különbséget tenni)mostmár nem nagyon tudom mi valós.Meg elvagyok a saját világomba amiből mindenkit kizárok és csak én vagyok meg teljes üresség
2022. júl. 23. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Mit szívsz?!

Baj, bizony. Fordulj orvoshoz. Nem tréfadolog.

2022. júl. 23. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Az eléggé komoly baj.
2022. júl. 23. 23:52
 3/10 anonim ***** válasza:
elég nagy baj, vonulj be önként egy pszichiátriára.
2022. júl. 24. 00:02
 4/10 A kérdező kommentje:

De szerintem normális.Már egy ideje így megy(csak az kezd aggasztani hogy nem megy a megkülönböztetés)

Szívni hmm,levegőt:) azon kívül mást nem

2022. júl. 24. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális. El kéne járni dolgozni, addig is szellőztetnéd a fejed és látnál sok szépet. Nem kellene az agyadnak valótlan élményeket (most hogy jó-e vagy rossz az mindegy) generálnia.
2022. júl. 24. 05:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Jobb lenne orvoshoz menni. Gyógyszerrel el lehet érni, hogy egyáltalán ne láss olyat, ami nincs ott. Tevékenyebb tudj lenni, jól érezd magad társas helyzetekben, vagy akár egyedül valamilyen hobbitól.
2022. júl. 24. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:

"De szerintem normális."

Szerintem meg nem.

Ez azért könnyen vezethet kellemetlen, vagy akártragikus eseményekhez is.

2022. júl. 24. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Szenvedést okoz. Ez elég ok a kezeléshez.

Vannsk errr tényleg jó gyógyszerek. Biztos van olyan, ami neked is tolerálható mellekhatású. Vagy mellékhatást sem okozó.

2022. júl. 24. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
De mégis hogy megy ez? Állsz a piros lámpánál gyalogosként, majd egyszercsak azt látod a fejedben, hogy jé, itt most nem egy zebra van az orrod előtt, hanem pont az a bolt, ahová be kell menned, és lelépsz a járdáról pirosnál?
2022. júl. 24. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy megjelenik anyád, tesód, stb. a lakásban, te meg úgy látod, mint ha egy idegen lenne, és leütöd?
2022. júl. 24. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!