Az mennyire baj hogy néha nem tudom megkülönböztetni hogy mi a valóság és mit "képzelek"?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy szoktam dolgokat látni amik valóban nincsenek ott,és mostanában összefolyik a való élettel(eddig tudtam különbséget tenni)mostmár nem nagyon tudom mi valós.Meg elvagyok a saját világomba amiből mindenkit kizárok és csak én vagyok meg teljes üresség2022. júl. 23. 23:43
1/10 anonim válasza:
Mit szívsz?!
Baj, bizony. Fordulj orvoshoz. Nem tréfadolog.
3/10 anonim válasza:
elég nagy baj, vonulj be önként egy pszichiátriára.
4/10 A kérdező kommentje:
De szerintem normális.Már egy ideje így megy(csak az kezd aggasztani hogy nem megy a megkülönböztetés)
Szívni hmm,levegőt:) azon kívül mást nem
2022. júl. 24. 00:02
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. El kéne járni dolgozni, addig is szellőztetnéd a fejed és látnál sok szépet. Nem kellene az agyadnak valótlan élményeket (most hogy jó-e vagy rossz az mindegy) generálnia.
6/10 anonim válasza:
Jobb lenne orvoshoz menni. Gyógyszerrel el lehet érni, hogy egyáltalán ne láss olyat, ami nincs ott. Tevékenyebb tudj lenni, jól érezd magad társas helyzetekben, vagy akár egyedül valamilyen hobbitól.
7/10 anonim válasza:
"De szerintem normális."
Szerintem meg nem.
Ez azért könnyen vezethet kellemetlen, vagy akártragikus eseményekhez is.
8/10 anonim válasza:
Szenvedést okoz. Ez elég ok a kezeléshez.
Vannsk errr tényleg jó gyógyszerek. Biztos van olyan, ami neked is tolerálható mellekhatású. Vagy mellékhatást sem okozó.
9/10 anonim válasza:
De mégis hogy megy ez? Állsz a piros lámpánál gyalogosként, majd egyszercsak azt látod a fejedben, hogy jé, itt most nem egy zebra van az orrod előtt, hanem pont az a bolt, ahová be kell menned, és lelépsz a járdáról pirosnál?
10/10 anonim válasza:
Vagy megjelenik anyád, tesód, stb. a lakásban, te meg úgy látod, mint ha egy idegen lenne, és leütöd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!