Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ember miért nem veszi...

Az ember miért nem veszi észre előbb, hogy egy tipikus bántalmazó, komplexusos undorító személlyel kerül kapcsolatba? Hogy lehet ezt utólag megbocsájtani magunknak?

Figyelt kérdés

Nekem is vannak súlyos mentális problémáim, 28 évesen kezdtem el olvasni a témában és szinte megvilágosodtam. Nárcizmusrol, borderlinerol, tipikus bántalmazó mocskokrol.

Ráadásul nekem az apám is egy agybeteg narci fereg, az anyám 14 évig élt vele, de csak most hogy elkeztem olvasni a témában jottem ra hogy mennyire beteg mentálisan

Férfit mar nem akarok az életembe, nekem úgyis csak egy apám féle jutna, de azért eddig ismerkedtem, voltak randijaim.

Most utólag jottem csak rá hogy mennyi komplexusos, ezt bántalmazással palástoló nyomorekkal talakoztam, van akivel évekig kapcsolatba maradtam sajnos, bar közben sokszor megsértődtem és otthagytam őket…

Főleg az olyan férfiakkal van a legnagyobb baj, akik gazdag családból jönnek és emiatt azt hiszik hogy bármit megtehetnek, de közben féltékenyek a sokkal jobb pasikra.

Utólag látom hogy mennyi szexista, hímsoviniszta, tiszteletlen barommal hozott össze a sors(nyilván ez is a sorsom, tekintve ha valakinek bántalmazó apja van, akkor ezt fogja bevonzani) es nagyon hülyének érzem magam hogy ezt nem vettem észre előbb…

Most traumáim vannak emiatt is és nem tudok belőle kijönni.

2022. jún. 30. 09:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Neked súlyos pszichés problémáid vannak. Pszichológust javaslok.
2022. jún. 30. 09:59
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
Itt nem a férfiakkal van a gond. Egyrészt ezeket a férfiakat te választod. Akkor ki is a hülye? Ha neked a rossz kell, akkor ne te legyél megsértődve ha megkapod.
2022. jún. 30. 10:18
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem veszi észre, mert nem tárgyilagosan, nem érzelemmentesen megy bele a kapcsolatba. Ráadásul, ha az illető személynek olyan tulajdonságai is vannak, amilyeneket másokkal kapcsolatban már ismer, azaz nem idegen, ismeretlen reakciókról van szó, az mintegy ismerősnek, azaz nem idegennek tűnik.
2022. jún. 30. 10:19
 4/13 A kérdező kommentje:

Mennyi bántalmazó van itt is… hihetetlen

Mit is vártam? Nem mentem bele semmilyen kapcsolatba, csak ismerkedtem. Hogy megnyugodj

Az aldozathibaztatas az megy…

2022. jún. 30. 15:44
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Itt szerintem a férfiak az áldozatok.
2022. jún. 30. 17:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok magadhoz
2022. jún. 30. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Köszönöm szépen! Én is elégedett vagyok magammal. 😊
2022. jún. 30. 19:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Anyukad is elégedett lehet
2022. jún. 30. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Továbbra is pszichológust javaslok.
2022. jún. 30. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Anyukám is elégedett velem. 😇😊
2022. jún. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!