Volt valamikor ezen az oldalon egy tipikus hipochonder kérdező, ezért tartanak mindenkit hipochondernek, aki nem egészséges?
Emiatt aki nem hipochonder, azt is annak kell tartani?
Amúgy a korona óta látogatom ezt a kategóriát néha, más kategóriákban vagyok aktív.
"ezért tartanak mindenkit hipochondernek, aki nem egészséges?"
Már megbocsáss, de mi az, hogy nem egészséges? A hipochondria lényege éppen az, hogy makk egészséges az illető, csak bármilyen betegség szóba kerül, vagy olvas róla, akkor magán is éppen azokat a tüneteket vélelmezi... és bet
Szóval aki nem egészséges, az nem hipochonder...
Ha az embernek bármilyen tünete van, hipochondernek mondják itt. Ha orvoshoz megy bármivel, hipochonder. Ha pozitív lelete van? Hipochonder. Ha maga a kezelőorvos küldi tovább? Hipochonder.
Ezért gondolom, hogy lehetett itt egy tényleg hipochonder kérdező akár 5 éve és azóta mindenkire ráhúzzák, hogy ő az és eldöntik, hogy nem hisznek neki.
Szerintem sok random kérdést tulajdonítotok egy személynek.
Köszönöm, ezer hobbim van (időm már kevesebb), törekszem az egészséges életmódra, ami nehéz, mert mindig ellenkezőjét kell (t)enni, mint amit kívánnék, máskülönben én nem foglalkozom a testemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!