Vannak itt hipochonderek? Ti hogyan élitek meg?
Én hipochonder vagyok nagyon.
Emellett több krónikus betegségem is van, a vérképem pedig katasztrófa. Engem nem lehet megnyugtatni negatív leletekkel, mert a leleteimnek csak pici része negatív.
Most magánnál vizsgálgatom magam, ha tényleg lesz lelkierőm végigcsinálni, akkor minimum sztatint és protonpumpa-gátlót kell szednem, de például a reflux orr-melléküregi tüneteket is ad illetve a kalciumszintem is kórosan magas. Ezen kívül apróságok, mint seborrhea, szívzörej, gerincferdülés.
Nekem a hipochondria abban nyilvánul meg, hogy új tünetnél a legrosszabbra gondolok. Illetve nem tudom elfogadni, hogy 28 évesen ennyi bajom van, nem bízom teljesen a modern orvoslásban, a gyógyszerekben.
Engem érdekel az emberi szervezet és az egészség is.
Hosszú évekig az segített, hogy mégsem olvasgattam ezekről illetve eltussoltam a krónikus betegségeimet. A koleszterinem még gyógyszerhatáron belül volt, a többi nem látszott a fogászaton és a rutin, kisebb vérképeken. Viszont ez se megy a végtelenségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!