Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt valamikor ezen az oldalon...

Volt valamikor ezen az oldalon egy tipikus hipochonder kérdező, ezért tartanak mindenkit hipochondernek, aki nem egészséges?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 22:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Régi kérdésekből kiindulva ilyenkor azt gondoljátok, hogy a kérdezőnek nem valósak a tünetei, vagy hogy hazudik a pozitív leleteiről?
2021. okt. 13. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nemcsak a gyk-n van igy, hanem az sztk-ban is. :(
2021. okt. 13. 23:37
 13/14 A kérdező kommentje:

12

Én személyesen olyannal találkoztam, hogy alátámasztott diagnózis nélkül felírják az erős gyógyszert (amit amúgy max 1 évig szabadna szedni), majd miután nem hat és ezt közlöm, csak szó nélkül írják a következő receptet.

Meg olyannal, hogy vérvételben olyan eltérést nem vizsgál, ami miatt pár évvel később magánban három helyre küldenek (céges biztosítás, így nem annyira triviálisan van érdekük benne).

Hipochondernek nem tartottak, elhitték, hogy beteg vagyok, sőt, azért a legtöbb dolgot komolyabbnak gondolták, mint én.

2021. okt. 14. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is irták már itt hogy az vagyok , de én csak egy eü témában irtam , ez meg sokat érinthet , nyilván mindenkinek van olyan eü tartalmu problémája amit jobban érinti minden szempontból
2021. okt. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!