Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet szorongani (kéz) remegés...

Lehet szorongani (kéz) remegés nélkül is? Mik a remegésen kívül a tipikus jelei?

Figyelt kérdés

2021. jan. 17. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mindenki máshogy szorong, nem feltétlen kell, hogy legyen remegés jele.

Minden ember szorong, a mérték a lényeg, akik csak nehezebb helyzetekben teszik, és elősegíti a teljesítményüket, ők valszeg nem remegnek, és ez egészséges, akkor kezdősik a probléma, amikor indokolatlan a szorongás.

Sok jele lehet, egyesek rágják a körmüket, szájukat, másoknak folyamatosan jár a lába, tördelik az ujjaikat, viszont vannak, akik erős pislogásba kezdenek. Ha nem feltétlen külső jel kell, akkor ide sorolható a gyakori, indokolatlan félelem, gyakori bűntudat a semmi miatt.

Nyilván a szorongás fajtájától is függ, ha szociális szorongásod van, akkor erős félelem az emberektől, nem mersz kilépni a szobádból, ha vannak vendégek nálatok, mert félsz találkozni velük, ilyesmik. Tehát minden középpontjában a félelem áll.

Ezek csak olyan dolgok, amiket én tapasztaltam, de írnak róla az interneten is, keress rá uwu

2021. jan. 17. 16:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Én még esetleg annyit jeleznék meg, hogy akár egészségügyi tüneteket is okozhat. Például hányás, hasmenés, hasi görcsök. Én személy szerint stresszesebb időszakokban tépkedem a körmöm, ami nem valami szép szokás.
2021. jan. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!