Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A bántalmazó típusú férfiaknak...

A bántalmazó típusú férfiaknak milyen tipikus hülyítős szövegük van még?

Figyelt kérdés

Nehezen tudtam eldötnetni, melyik kategóriába is tegyem a kérdést.

Az ilyen tipikus hazudozós szövegeik érdekelnek, amiket annyi csaj bevesz (amit nem tudok miért)

pl: még soha senki iránt nem éreztem így, ahogy megláttalak, láttam te vagy az igazi, te vagy életem szerelme, egész nap rád gondolok , minden kapcsolatom szexel kezdődött és sokáig tartott

2010. jún. 17. 14:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
???
2010. jún. 17. 16:07
 2/15 anonim válasza:
Nagyon estél,mikor földt értél? Na etől sok csaj ki tud akadni.
2010. jún. 17. 16:20
 3/15 anonim ***** válasza:
8%
minden nő a mennyből esett le . csak valamelyik az arcára és némelyik a fejére....
2010. jún. 17. 16:30
 4/15 A kérdező kommentje:

"minden nő a mennyből esett le . csak valamelyik az arcára és némelyik a fejére...."

ez nem olyan szöveg, ez egy viccnek álcázott sértegetés, bár tudom nem a kérdésre válaszolva írtad.

2010. jún. 17. 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Minden csaj bármit bevesz, ha szimpatikus ember csábítja.

Pláne peteérés környékén, ezt így alkotta a természet. A szaporodáshoz kell egy kis naivitás.

2010. jún. 17. 17:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Csak rám számíthatsz, én vigyázok rád.
2010. jún. 18. 16:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a szociopatáknak? Az teljes mértékben egyénfüggő. Először meg kell ismernie egy kicsit, hogy tudja, mit szeretsz, aztán azt mondja, amit hallani szeretnél tőle.
2010. jún. 18. 17:06
 8/15 A kérdező kommentje:

"Mármint a szociopatáknak? Az teljes mértékben egyénfüggő. Először meg kell ismernie egy kicsit, hogy tudja, mit szeretsz, aztán azt mondja, amit hallani szeretnél tőle."

jaja, de mégis olyan szöveget szoktak ellőni amit már párszor alkalmaztak, sablonszövegeket használnak, csak személyre szabottan.

2010. jún. 18. 17:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az agresziv férfiak nagyon is kedvesek és simulékonyak tudnak lenni.Meg nem követelöznek(az elején)hanem inkább manipulációval érik el hogy a másik megtegye amit akarják.És mindig ráéreznek a gyenge nökre.
2010. jún. 19. 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

utolsó vagyok

pl:az elején nem veszekedett vagy szólt volna be hogy ha el akartam menni valahová,hanem neki áll duzzogni hogy Én biztos nem szeretem azért akarok elmenni nélküle.Eredmény Én hülye akkor még 16éves agyammal be döltem neki és elhittem hogy ennyire szeret azért csinálja

2010. jún. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!