A bántalmazó típusú férfiaknak milyen tipikus hülyítős szövegük van még?
Nehezen tudtam eldötnetni, melyik kategóriába is tegyem a kérdést.
Az ilyen tipikus hazudozós szövegeik érdekelnek, amiket annyi csaj bevesz (amit nem tudok miért)
pl: még soha senki iránt nem éreztem így, ahogy megláttalak, láttam te vagy az igazi, te vagy életem szerelme, egész nap rád gondolok , minden kapcsolatom szexel kezdődött és sokáig tartott
"minden nő a mennyből esett le . csak valamelyik az arcára és némelyik a fejére...."
ez nem olyan szöveg, ez egy viccnek álcázott sértegetés, bár tudom nem a kérdésre válaszolva írtad.
Minden csaj bármit bevesz, ha szimpatikus ember csábítja.
Pláne peteérés környékén, ezt így alkotta a természet. A szaporodáshoz kell egy kis naivitás.
"Mármint a szociopatáknak? Az teljes mértékben egyénfüggő. Először meg kell ismernie egy kicsit, hogy tudja, mit szeretsz, aztán azt mondja, amit hallani szeretnél tőle."
jaja, de mégis olyan szöveget szoktak ellőni amit már párszor alkalmaztak, sablonszövegeket használnak, csak személyre szabottan.
utolsó vagyok
pl:az elején nem veszekedett vagy szólt volna be hogy ha el akartam menni valahová,hanem neki áll duzzogni hogy Én biztos nem szeretem azért akarok elmenni nélküle.Eredmény Én hülye akkor még 16éves agyammal be döltem neki és elhittem hogy ennyire szeret azért csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!