Melyik a rosszabb a nőgyógyászat a nőknek vagy az urulogus a férfiaknak?
Fura kérdés tényleg... Hogy jutnak ilyenek az eszedbe?... Vagy csak ennyire unatkozol. Szerintem fiú vagy, igazam van?!
Szerintem egy nőnek elviselhetőbb, mert ők tudják, hogy minden nőnek el kell menni nőgyógyászatra az egészségük érdekében, de a férfiak nem hiszem, hogy rendszeresen járnak urulógushoz, pláne nem rendszeresen. Az urológia nem tudom milyen, de a nőgyógyászaton sem percekig vizsgál az orvos, csupán pár másodpercről van szó.
különben sem egy IDEGENNEK mutatod meg magad, hanem az ORVOSODNAK
az meg egy bizalmi viszony
igaza van
ha 20 éves korodig nem mentél el nőgyógyászhoz, az igénytelenség
A barátod csak jót akar! Én 21 voltam, mikor először mentem el nőgyógyászhoz már 21 hetes terhes voltam. Én is be voltam tojva, de nem csinál semmit. Bemész levetkőzöl egy fülkében, felfekszel az ílyen székes ágyszerű vizsgálóra, felteszed a lábaid arra a vasra és megvizsgál, pár másodperc az egész, gondolom vesz egy kenetet, ami szintén nem fáj. Mint a fülpálca, és elküldik, és megmondják, hogy nincs bajod. Ha a barátoddal nem védekeztek, akkor igaza van, hogy elhagyna, mert tudni szeretné biztosra, hogy egészséges vagy e...?!
Ugye megérted!
Menj el, észre sem fogod venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!